Sineklik!!!

Aysetaha
Aysetaha

2124 Puan

Arkadaşlar malum yaz ayındayız camlarımız üstten açılıyo fakat oturma odasındaki balkona çıkan kapıyı kedi atlar korkusuyla açamyrz bütün gün evin içinde ya klima çalışıyo yada balkonun kapısının önünde biri nöbet bekliyo:)))balkonumuz kapalı ama camları açık ve 4. Kattayız napsak bilemedik en sonunda kapılar için sürgülü sineklik buldum netten kullanan memnun olan olmayan ve tavsiyesi olan yardımcı olabilir mi?

7 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Akordeon sineklikler kediler için, özellikle iri yapılı ve yaramazlığı seven bir kediniz varsa, güvenilir değil.Üstelik fiyat olarak da paslanmaz çelik sinekliklerle hemen hemen aynı.Eğer gerçekten içiniz rahat bir şekilde camları ya da balkon kapılarını açık bırakabilmek istiyorsanız paslanmaz çelik telden sineklik yaptırmalısınız.Ne kadar tırnaklasalar, üstüne atlasalar da en ufak zarar veremiyorlar, tecrübeyle sabittir bu bilgi.Birkaç camcı ike görüşüp fiyat ve fikir almanızı öneririm.Sürgülü yaptıracaksanız dahi sinekliği paslanmaz çelikten yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü diğerlerini bugün olmazsa yarın bir şekilde yırtıyorlar.

DNZDGN08
DNZDGN08

612

aynı sorun bizde de vardı balkon kapısına sineklik yaptırdık şimdilik bir sorun yok

kullanan bir arkadaşımın kedisi çok haylazdı. akordeon tarzı bir şeymiş sineklik. alttan patisini sokup esneterek kendine geçebilecek kadar yer açmıştı

DNZDGN08
DNZDGN08

612

Bizim yaptırmış olduğumuz normal sineklik gibi değil şayet öyle olsa onu parçalama ihtimali var adını tam bilmiyorum fakat farklı bir malzemeden yapıldı neredeyse demir gibi onu yırtma açma ihtimali yok diyebiliriz. Plastik doğrama yapan yerlere sorduğunuzda onlar size bilgi vereceklerdir.

kayaomer
kayaomer

5563

hayat kurtariyor

azizaayla
azizaayla

7131

Bende eve taşınır taşınmaz çelik tel sineklik yaptırdım ama benim 5 kedimin sonuncusu tam bir azman çıktı

Aysetaha
Aysetaha

2124

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim o zmn netten değil camcıya gidip durumumuzu anlatıp dediğiniz gibi paslanmaz çelikten yaptırıyım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 717 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR