Sineklik Nasıl Olmali ?

FelixCan
FelixCan

1509 Puan

Kedim simdilik yavru ancak büyüyünce de balkon ve camlardan atlamaması için ne tarz nasıl bir sineklik yaptırmalıyım. Istanbul Anadolu yakası Sineklik yaptırabilecegim bir yer tavsiyesi olan var mı ?

6 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Sineklik yüzde yüz çelik ya da galvaniz adı verilen maddeden yapılmalı, kedinin tırnaklarıyla yırtamayacağı sağlam bir şey olmalı. Ayrıca kanca ya da kilit takarsanız itip ya da çekip açmasını da engellemiş olursunuz. Kediler çok zeki olduğu için kapıların camların nasıl açılacağını hemen kafalarına yazıyorlar. Sinekliği akordeon şeklinde de yaptırabilirsiniz ama malzemesinin sağlam olduğundan emin olun ve yine buna da kilit/kanca taktırın. İnternette kedi sinekliği diye aratırsanız özel olarak yapan yerler çıkıyor.

DNZDGN08
DNZDGN08

612

Biz de Anadolu yakasında bir yere yaptırdık özel bir malzeme kedilerin asla zarar verip yırtamayacağı bir tel.Ben gayet memnunum bir pencere ve balkon kapısını 250 liraya yaptırdık.

FelixCan
FelixCan

1509

Teşekkürler cevap için

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

kedi sineklikleri var internette yazarsanız hemen cıkar ,telden yapılıyor özel olarak . ayrıca kedi sinekliği yaptırmayacaksanızda mutlaka dışarı değil içeriye açılan yaptırmanızda fayda var ve kilitte olsun .. ama ne olursa olsun evinizde yokken genede pencerelerinizi kapatmanızı tavsiye ederim... ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz malesef..

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

tek pencere için ortalama istenen fiyat 140-180 tl arası.

FelixCan
FelixCan

1509

Evde yokken de kapatirim da zaten evdeyken sineklik lazım oluyor terliyoruz minnoş riske girmesin diye :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 610 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR