Ataşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi

burlo
burlo

4578 Puan

bahçede baktığım kedinin gözleri üzerine 1hafta önce yazmıştım buraya. bir veterinere fotoğrafını attığımda üçüncü göz kapağı denen şeyin ortaya çıktığını söyledi fakat tedavisini karşılayacak durumum yok çalışmıyorum. ataşehir belediyesine yazdım ama bu sırada kedi gitmişti bana numara verdiler. pazar günü öğle saatlerinde kedi tekrardan geldi ve apartmanın içine alıp verilen numarayı aradım açılmadı. belediye ye yazdım yoğunluktan dediler. bugün gene geldi. verilen numarayı saat 19.25te aramaya başladım çalıyor fakat açan olmuyor. 10kez aradım açılmadı. gene belediye ye yazdım 19.30a kadar hizmet verdiklerini söylediler ben 19.25te aramıstım ? sokak kedisi bu ne zaman geleceği belli olmuyor. eve alamıyorum hem kedim saldırıyor hem de annem kabul etmiyor. apartmandakiler bahçeye su ve mama koymama hatta evdeki kedime bile laf eden insanlar apartmana alamıyorum. ataşehir belediyesi geçici hayvan bakım merkezinde tanıdığı olan var mı ya da ne yapmam lazım gözlerini kaybederse sokakta yaşayamaz lütfen yardım edin.

7 CEVAP

burlo
burlo

4578

kedi tekrar gelince barınağa götürdüm ve aşılar yapıldı :) iyileşme olmazsa 1hafta sonra tekrar gideceğiz. sonunda rahat bir nefes alabildim.

aleyn
aleyn

113859

orada tanıdıgım yok fakat maltepe veteriner işleri müdürlüğünü bi arayabilirsiniz bölgeleri içinde değilse ve kendileri gelip alamasalar da nereyi aramanız gerektiğini sorabilirsiniz çok ilgileniyorlar.

aleyn
aleyn

113859

tel: (0216) 441 21 46 arayıp kedinin durumunu anlatıp gelip alıp alamayacaklarını alamayacaklarsa da hangi bölgeye dahil oldugunuzu ve başka nerden yardım isteyebileceğinizi sorabilirsiniz.

burlo
burlo

4578

kedi şu an gitti yarın mama yemek için geldiğinde arayacağım. teşekkür ederim

burlo
burlo

4578

kedi çok şükür sabah geldi bahçeye belediyeyi aradım belediyeyi kayıt oluşturdum. kayıt takibinde işlemde yazıyor ama ne zaman geleceklerini bilmiyorum. bilgisi olan var mı?

septikbaykus
septikbaykus

17255

Ataşehir barınağı iyi gibi duruyo

burlo
burlo

4578

iyi mi kötü mü bilmem ama 1 buçuk saatten fazla apartmanın içinde beklettim. sokak kedisi bu çıkmak istedi ve bırakmak zorunda kaldım. 1haftayı geçti onlara ulaşmaya çalışıyorum. arıyorum sizi hayvan ambulansı arayacak süre veremem diyorlar. gene gitti hayvancağız. ataşehir belediyesine yazıklar olsun bir işi bile doğru düzgün yapamıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 504 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR