Kedi Vitamini

muslumemi
muslumemi

217 Puan

Merhaba arkadaslar kedimin bagısıklıgı dusuk oldugu icin gimcat vitamin aldım, ayrıca gimcat derma paste ve zoovital tüy kontrol maltından kullanıyorum, her gün az az hepsinden veriyorum, her gün vermek sizce sorun olur mu? Diğer sorum da vetprive mama ile proplan kısır somonluyu karıstırarak kullanıyorum, karıstırarak kullanmak sorun yaratır mı?

4 CEVAP

Berra88
Berra88

1711

Biz de 3 çeşit malt vitamin kullanıyoruz (tüy maltı her gün, glukozamin 1 ayda 1 ve multivitamin her gün) Sadece miktarını fazla kaçırmayın ve aralarında saatlik fark olsun yeter( bazıları arasında saat beklemek gerekiyor mesela biz glukozamin yedirdikten en az 2-3 saat sonra tüy maltını yedirebiliyoruz. Beklemek gerekiyormuş veterinerimiz dedi)

Venusuranus
Venusuranus

614

Veterinerimiz probyetik ve multivitamin birde bağışıklık 3unu karıştırmam için verdi kızıma. Yinede deneyimli kişilerden öğrenmek doğrusudur. Ben tüm kedilerime veriyorum düzenli olarak karışık.

Minigimmm
Minigimmm

11940

bağışıklığı düşük olan kedinize gimcat vitamin bir işe yaramayacaktır, içinde betaglukan bulunan daha kaliteli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. vet expert in bağışıklık takviyesi, vetqoom markasının bağışıklık takviyesi, vetriline markası, vedavet markası bunlar güzel içerikli kaliteli markalardir. bagisiklik takviyesi ve vitaminler her gün kullanılmalı ama tüy için olan maltları 2 3 günde bir verseniz yeterli olacaktır mevsim geçişlerinde her gun verilebilir tüy dökülmeleri arttığı için onun dışında bağırsakları çok fazla alıştırmamak lazım malta demişti hekimimiz. haftada 2 3 kere vermeniz yeterli olur tüyü atması için olan malti. çok fazla ürün kullanmakta çok karışık mama kullanmakta iyi değil vetprive markasını hiç duymadım ama daha stabil daha daha rayında giden bir sistem olursa herşey daha düzenli olur kedinizin sağlığında. pro plan tek başına yetecektir, hekim görüşü karıştırmanın iyi olmadığını tek düze beslenilirse vucut için daha iyi olacağini söylemişti.

MonikaveTori
MonikaveTori

4497

Vetprive kısır maması mı kullanıyorsunuz? Nasıl bir mama iyi geliyor mu kedinize

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 100 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.793 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR