En İyi Dış Parazit Markası

Slnysrf
Slnysrf

484 Puan

Evde 3 kedim var en etkili ve birbirlerine yaladıklarında zarar vermeyecek bir marka arıyorum.

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Yalandığında zarar vermeyecek bir dış parazit ilacı yok. Neticede bu ilaçlar parazitleri zehirlemek üzere üretilmiş ilaçlar ve zehirleri diğer canlıları da etkiliyor oral yolla alındığında. Kedilerinize dış parazitlerini yaptıktan ya da yaptırdıktan sonra hepsini 2-3 saat kadar ayrı odalara kapatsanız ya da evde gözünüzü üstlerinde tutabilseniz yeterli. Biz şu an evde 4 kediyle yaşıyoruz, dış parazitlerini hafta sonları evde olacağımız ve ev içinde de başka meşguliyetimizin olmayacağı zamanlara denk getiriyoruz. Ayrıca kediler genelde öğle saatlerinde uyurlar biliyorsunuz. Sizinkilerin de kendi köşelerine çekildikleri bir uyku rutinleri mutlaka vardır. Tam uyku saatlerine denk getirirseniz paraziti uykuya tutturmuş olurlar. :) Tabii tüm bunları üçünü de farklı odalara kapatma şansınızın olmadığı senaryo için yazıyorum. Yoksa en garantisi ayrı odalara kapatmak tabii.


Bu arada yeri gelmişken sizin nezdinizde tüm okuyanlara söyleyeyim, lütfen dış parazit ilaçlarını veteriner klinikleri dışında bir yerden almayın.


Bol patili günler dilerim.

dilo61
dilo61

963

Dış kaynaklardan bir parazit ilacı almamanızı tavsiye ederim. Veterinere yaptırın veya damla şeklinde siz isteyin evde kendiniz de uygulayabilirsiniz. Birbirlerini yalamamaları için de tavsiye verecektir veya yalasalar dahi zararı olmayan bir ilaç da uygulayabilirler.

Sznyll
Sznyll

17745

damla şeklinde olunca birbirlerini yalama ihtimali tabi ki var veterinerinizde varsa enjeksiyon şeklinde hem iç hem dış parazit için olanları yapmasını isteyebilirsiniz kendiniz yapıyorsanız ilaç kuruyana kadar ayrı yerlerde tutmayı deneyebilirsiniz ya da dikkatli olup çok yaklaştırmazsınız ben kedime teknovet markasını kullanıyorum daha önce klinikte yaptırdığımda da hekimin kullandığı bir üründü şimdi kendim alıp yapıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 154 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.437 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR