Kedinin Sürekli Dışarıyı İstemesi

Merhabalar benim kedim sarman ve bundan önce de çok kedi baktım fakat hepsi aşırı fazla dışarıyı istiyor. Her bulduğu fırsatta kaçıyor evden.. Komşumuzda british var ben karşıyım cins kediye fakat sadece merak ettiğimden soruyorum.. Onun kedileri çok sakin ve dışarıyı istemiyor gibi duruyorlar. Acaba bu tekir kedilerde mi böyle yoksa onlarda da mı aynıdır? Bunun için ne yapabilirim..

6 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Onlar kedilerine iyi bakıp evden kaçmasına fırsat vermiyorlardır da ondan. Kedileri evden dışarıdaki bir hayatı hiç görmediği için de sürekli o hayatı istemiyordur doğal olarak. Umarım kedinizin kaçmasına fırsat yaratabilecek unsurları engellemediğiniz için bir gün pişman olmazsınız.

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba benim kedim de fırsatını bulsa direkt kaçıyor hatta geçende kardeşimin dikkatsizliği yüzünden bodruma doğru kaçtı o koşuyor ben arkasından iniyorum en son gidecek yer kalmadı yakalayacağımı anladı ben tutamadan kendisi geri çıkıp eve girdi yerde yuvarlandı :D birkaç kere daha kaçmıştı bodruma ama hep ben alıp götürüyordum en sonuncuda kendisi eve geri girdi çok hoşuma gitmişti

Kısırlaştırma dışarı çıkmama konusunda çok etkili.

BLCNuray
BLCNuray

769

Bunun british veya tekir kedi ile alakası yok.Benim de british kedim var çok meraklı dışarı çıkmak istiyor. Balkona çıkmasına izin veriyorum ve arada güvenli yerlere gezmeye çıkarıyorum. Böyle birazcık enerjisini atıp rahatlıyor.

Cevabınız için teşekkürler... önlemimi alıyorum tabiki 7/24 peşindeyim zaten... pencerden kaçmak için perdeleri yırtıyor hep :(

Gezdirmeye de çıkarıyorum fakat yine doymuyor perde bırakmadı evde.. kapıları tırmalıyor çıkabilmek için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 139 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.455 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR