Sokak Kedisini Eve Aldım

Avagodro
Avagodro

289 Puan

Arkadaşlar ben bundan 4-5 gün önce yagmurun ortasında yavru bir kedi buldum açtı karnını doyurdum yıkadım temizledim güzelce sonra bırakırım diye düşünüyordum ama hayvanla sanki bir bağ oluştu aramızda oda alıştı iyice bende alıştım bırakmak ile bırakmamak arasındayım bırakma sebebim ben tatile çıktığımda uzun süre geri dönüş yapamıyorum bakicak kimsede yok daha fazla alismadan birakmalimiyim sizce yoksa başka çare bulabilirmiyim bakarsamda hemen aşısını yaptırmalı mıyım

11 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Bunlar böyle sinsidir işte. Yakında dünyayı ele geçirecekler :D O sevgi bir kez girince içinize çıkmak bilmez. Hayattaki pek çok şeyden vazgeçirir insanı. Akşam gelip de şöyle koynunuza kıvrılıp yatınca bütün dertleri, tasaları, sıkıntıları siler atar. Size sonsuz bir sevgi ve güvenle bağlanmış bir canın sorumluluğunu taşımak da doğal olarak öyle kolay değil. Düşünsenize, sizi herkes terk edebilir. Ama o etmez :) O yüzden siz de onu terk etmeyin. Böyle mutlu ve huzurlu olmanın ardından 2 gün bile olsa alışıp yeniden sokağa dönmek çok büyük bir eziyet ona. Anladığım kadarıyla uzun tatil denilen şey, okul sonrası ailenin yanında geçirilen yaz tatili. Kedi sizi sever; 18-20 yıl arası (hatta daha bile uzun) sizinle sonsuz bir sevgi içinde yaşar. Giderken götürürsünüz. Temiz hayvandır. Anne-baba ikna edilir bir şekilde. Yeterki önce siz ikna olun. Bence zaten olmuşsunuz da destek arıyorsunuz gibi :) Ha gayret olacak, olacak evet :)

Avagodro
Avagodro

289

Birkaç ay bakabilecek birisini bulabilirsem vericem onuda nerden bulucam bilmiyorm

Avagodro
Avagodro

289

Bizim ailede bakabilecek kimse yok sevmiyorlar evde hayvanı şuan kafam çok karışık bıraksam içime dert olucak kalsa bakan yok

Petslover
Petslover

775

Sahiplendirme ilanı açın sahiplendirin iyi birisne

Hilakyol
Hilakyol

7623

Yani bakmaniz cok guzel olur. Hem biraksaniz akliniz onda kalacak. Tatilinize illa gitmeniz gerekiyorsa bakacak biri bulmalisiniz en iyisinden. Oda yok demissiniz. Yada tatilinize gitmeden sahiplendiredebilirisniz.

Elifdmr
Elifdmr

683

Benim de aynı şekilde oldu sonra bırakmadım. Şuan iyiki aldım diyorum. Bebeğiniz gibi gittiğim her yere beraber gidiyorum. Zamanla bir bütün oluyorsunuz. Herşeyinizi ona uygun ayarlamaya başlıyorsunuz. Ama sorumluluk gerekiyor bı kaç ay bakıp tekrar sokağa bırakanlar var eğer gerçekten bakacaksınız alin. Benim kızımı üç ayı dolmadan veteriner aşı yapmamıştı.

makrozomi
makrozomi

97

Bence cesaretinizi toplayın siz bakın.

Taitile giderken armut.com a pansiyon için bakabilirsiniz eğer bütçeniz yetecekse.

iclalsagir
iclalsagir

139

bence kesinlikle sokağa bırakmayın. eve alıştıysa ve de yavruysa sokakta yaşayamaz. ya da araba filan çarpar

Gardrop
Gardrop

395

Ayy dışarı bırakmayın verin ben bakayım arayın beni 05470973278

ccamurr
ccamurr

4208

Bir veterinerede verebilirsiniz kabul ederlerse eğer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 987 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR