Nd Ağır Geliyor Hangi Mama Almalıyım ?

Zeix
Zeix

718 Puan

merhaba 2-3 yaşında Kısır brıtısh longhaır dişi kedim var ND portakallı somonlu verıyorum arada kusuyor mamayı tüm olarak çiğnenmemiş halde bende farklı mamaya geçicem kaliteli olsun ne alabilirim

4 CEVAP

Foxx
Foxx

552

Çignenmemiş halde kusuyorsa hızlı yediği için ya da huzursuz yediği için olabilir. Benim kedim de mama yerken arkasında ya da etrafında ev işi yaptığımda ya da onun merak edip izlemek isteyeceği bir şey yaptığımda mamayı çignenmemiş halde kusuyor.
Onun dışında mama çocuğunuza sert geliyor olabilir. Ya da ağız yapısına uygun mama kabı kullanmıyor da olabilirsiniz. Derin olmayan, geniş ağızlı, eğimli ve yerden yüksek tabaklarda rahat besleniyorlar.

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4142

ND Acana Orijen bunlar ağır gelebilir kısırlaştırılmış kedi için Royal canin british serisi hem normal hem kısır kediler için uygun hillsde olabilir biraz balıklı mamaya birkaç ay ara verebilirsiniz tüyünü dökerse ek vitamin verebilirsiniz somon yağı yada macun tablet vs

Foxx
Foxx

552

Mama değişimi düşünüyorsanız mide barsak sistemi hassasiyetini düşünürsek, tahıllı olsa bile gluten içermeyen mamalara bakabilirsiniz.
Kediniz uzun tüylü olduğu için Sanabelle Hair & Skin, hareketsiz bir kediye Sanabelle indoor ya da sterilised bakabilirsiniz.

AhsenAise
AhsenAise

115306

Pronature enginarlı mamayı deneyebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 138 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.923 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR