Bozita Mama Kedi Mantarı

dxanny
dxanny

1053 Puan

Yaklaşık bir aydır bozita kısırlaştırılmış tavuklu 2 kg mama kullaniyorum bittiğinde tekrar alacaktım fakat kedim mantar oldu aynisini başka biriside yorumda 2 kg kullandıktan sonra mantar olduğunu söylemişti acaba mamadan mı olmuştur? 2 gündür mama arıyorum kısır erkek kedim için öneri yapabilir misiniz.

3 CEVAP

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4174

Mantar mamadanmı oldu bilinmez ama mantar olunca tavuklu mama kesilir balıklıya geçişi yapılır tavuk tetikler çünkü benimde brit kullanırken olmuştu mamadan diyerek emin konuşmak doğru değil kediyi nezaman sahiplendin yenimi daha önce mantar olmuşmu hijyenik ortamdanmı geldi çok fazla kedi olan yerdenmi geldi başka kediyle temas etttimi evinize gelen bir misafir oldumu sevdimi kedi dışarıya çıktımı hijyensiz bir yere değdimi alerjisi varmı yani aklınıza gelecek herşey olabilir ve mantar hemen olduğu gün ortaya çıkan birşey değil nezle hapşırma öksürme gibi belli etmez kendini hatta ecosin uygulanıp kedi iyileşse bile tedbir amaçlı yumurtalıkları kalmış olma ihtimaline karşı tekrarı uygulanır geçmiş olsun kedinize kalkan olun mutlu patili şifalı günler diliyorum

dxanny
dxanny

1053

evde dişi bir kedi daha var akşamları çok kavga ediyorlar onun tüyleri uzun ve 3 renkli olduğu için onda mantar var mi bilmiyorum. Balikli mama olarak hangi mamaya gecmeliyim sizce? Ben bulamadım bir türlü

honeypie1
honeypie1

468

Acabasını veterinerden öğrenebilirsiniz sadece. Belki de mama ile alakalı değildir. Veterinerlerin çoğu yine veterinerlerce onaylanmış ve sertifikası olan mamaları öneriyor.
Royal Canin, Pro Plan, Hills.
Kediniz kısır olduğu için kısır özel mamalarından almalısınız. Pro plan ve Hills tavuk ve balık ayrı ürünler olarak seçebiliyorsunuz lakin Royal Canin’de böyle bir şansınız yok. Kümes ve balık ikisini de kullanıyorlar.
Buna göre seçim yapabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 69 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 85.074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR