Kedim Çok Saldırgan Asla Sakinleştirmiyorum.

beyzadmn
beyzadmn

166 Puan

Merhaba benim tekir kedimi yavruyken dışarıdan bir kadın bulmustu bir gözü kötü haldeydi onu aldım tedavisini yaptırdım iyi hale geldi fakat bebekliginden beri psikolojisi bozuk. Asla kendini sevdirmiyor biz de üzerine gitmiyoruz fakat insanlardan nefret ediyor. Kedimize hiçbir zaman vurma zarar verme gibi bir durumumuz olmadi fakat kedim bu aralar çıldırmış durumda eskiden çok önemsemiyorduk fakat dayanılmaz hale geldi. Sokaktan geçen araba sesinr korkuo bize saldiriyor. Ayağım kabloya takildi yere düştüm diye ses olduğu için korktu yine saldırdı rve gelen cocuklara insanlara yüksek ses yaptiklari an (yuksek gulme sesi bebek aglama sesi yere bir şey düşürme sesi) felaket bir şekilde çıldırıyor ve paramparça ediyor evde kediden herkes korkar oldu . Telefonda video izlerken yüksek ritimli muzik sesi bile duyduğunda onu rahatsız ediyorsa bize saldırıyor. Televizyondan bebek ağlama sesi duyul korkup yine bize saldırdı her yerimiz yara içinde. İnternetten güvenilir bir markadan sakinleştirici damla aldim az olsa sakinlestirse de yine korkup saldırıyor sokağa atmak istemiyorum. Veterineriyle görüştüm o zaman şarkı açmayın dedi dalga geçer gibi sakinleştirici önerdi ama mama tarzi yemedigi icin damla aldım. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Sokak ya da barınakta yasayamaz.

1 CEVAP

Minminik
Minminik

14087

öncelikle veterinerinizi değiştirin, çocukta travma olmuş beneklimorkedi insta hesabına br danışın kendisi hocadır böyle konularda yardımcı oluyor gerekirse danışmanlık alın.
benim kedimde saldırgan annesiz bebekti, veterinerim öncelikle kısırlaştırma, calm mama ve veterinerde satılan bitkisel kapsul gibi sakinleştiriciler önerdi, yaş alıp kısırlaşınca biraz daha sakinledi ama saldırması oluyor. kısırlaşınca durulacaktır lakin sabır göstermeniz lazım biz 2 senede biraz yol kat ettik, yavaş yavaş zorlamadan sevmeye alıştırın ve tetikleyici seslerden kaçınmaya çalışın biraz zorlu bir süreç bekliyor olabilir sizi ama emin olun sonu düzelerek bitecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 76 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 85.115 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR