Annem Kediyi Kıskanıyor

Arkadaşlar annem problemli bi kadın. Çocuklarının babalarına olan ilgiyi bile kıskanıyor en çok kendisinin sevilmesini istiyor. Sokakta ki kedileri beslememi, sevmemi bile kıskanıyor. Farklı zamanda 2 yavruyu ölmekten kurtarıp sahiplendirdim geçici yuva olmamı bile istemedi. Evde ki kedimi de ayni şekilde aldım sahiplendiririm diye düşündüm ama çok bağlandım ailecek çok sevdik bu yüzden ilan bile açmadım. Velhasıl zaman geçti kedimiz büyüdü hâlâ çok kıskanıyor sürekli kavga çıkartıyor kedilerden korktuğunu söylüyor ama öyle birsey mümkün değil kücükken balkonumuzda doğum yapan kedileri besliyordu kendisi. Çocukları neyi sevse, ilgi gösterse bize zehir ediyor. Ne yapabilirim kıskanmamasını nasıl önlerim?

3 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16623

Annenizin tedavi olması gerekiyor geç olmadan bir yardım alsın ileride daha çok sıkıntı yaşarsınız

Sabisim
Sabisim

965

E siz ileride evlenince ne yapacaksınız bu kadar kıskançlık normal değil. Aksine sizinle gurur duymalı ne kadar merhametli bir evlat yetiştirmişim demeli. Yardım alsa hepiniz açısından hayırlı olur.

Ketonmanya
Ketonmanya

114764

Merhabalar.


Anneniz maalesef hasta. Bu yüzden bu konu bizleri aşar. Hem onun iyiliği hem de sizin iyiliğiniz için onu hasta olduğuna ve tedavi görmesi gerektiğine ikna etmekten başka çareniz yok.


Bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 129 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 85.173 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR