Sokaktan Aldığım Kediyle İlgili Cikmazdayim

kalipso
kalipso

266 Puan

3 gün önce 1 yaşında dişi bir kediyi tedavilerini yapmak mümkünse de yuvalandırmak için evime aldım. sahiplenme için yazan kimse içime sinmedi ben de kedilerin sevildiği bir siteye bırakmak istiyorum arkadaşım da var o da göz kulak olur diye çünkü olduğumuz yer hem işlek hem de insanımız kötü evdeki kedim kabul etmedi birbirlerini zaten 1 yıldır sokakta oldugu için evi pek sevmedi bölgesini değiştirmek de içime sinmiyor ne yapacagimi şaşırdım

3 CEVAP

honeypie1
honeypie1

471

Kedilerin birbirine alışma süreci uzun sürer. Önce kokularını birbirine tanıtıp ayrı odalarda tutarak başlamalısınız.
3 günde insan bile adapte olamaz.

aslihan_e
aslihan_e

128975

Kesinlikle diğer arkadaşa katılıyorum. Benim son sahiplendiğim kedim evdeki tüm kedileri kovalıyordu, evdeki iki kedim de ondan nefret ediyordu. Şimdi gayet iyiler. 6 ay - 1 yıl olur, alışamadı dersiniz ama 3 gün çok kısa bir süre. O sahiplendiğim kedim de diğer kedilerden rahatsız olduğu için çok mutsuzdu, bırakın gideyim diyordu resmen, ben de o halini gördükçe başkasına sahiplendirmem gerektiğini düşünüyordum ama şimdi bahçeye çıkarıyorum, beni çıkarma diye sinirli şekilde söyleniyor ve hemen eve geri girmek istiyor. Dişi kediyse en azından kısırlaştırmalısınız. Erkek kedi olsa ve dışarı alışkın olsa tamam belki ev ona eziyet derim ama dişiler erkeklere göre eve çok daha iyi adapte oluyorlar tabi kısırlarsa. O ilana eklediğiniz beyaz kediyse sahiplenmek isteyen çıkmaması ilginç. Onu isteyen biri mutlaka çıkar.

aslihan_e
aslihan_e

128975

İçinize sinmediğini yazmışsınız pardon ama dışarı bırakmak çok daha kötüsü. Sahip aramaya devam edin bence, sonunda iyi bakacak biri çıkacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 115 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 85.159 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR