Evdeki Beyaz Parazitler (?) Kediler İçin Tehdit Oluşturur Mu?

eminezya
eminezya

174 Puan

Apartmanın genelinde banyo ve tuvaletlerden gelen beyaz parazit sorunu mevcut. suda da ölmüyorlar. Bugün tesadüfen su kaplarının içinde gördüm. İç - dış parazitlerini düzenli yapıyorum ancak bu durumu nasıl çözebilirim ve tehdit oluşturur mu?

5 CEVAP

Magnetar
Magnetar

494

Apartmanda tuvaletten gelen beyaz parazitler nasıl bir şeydir arkadaş, aklım hayalim durdu :) Şu yaşa geldim tuvaletten gelen parazit diye bir şey duymadım. Evde biri tenya döküyor olmasın? :))

aslihan_e
aslihan_e

129020

Ortam nemli olduğu için ürüyordur, su biriken yerler varsa kuru olmalarını sağlayın. İlaçlama yaptıracaksınız mecburen. Kediye zarar verecek bir şey olduğunu sanmam, sineklerle ilgili olabilir.

eminezya
eminezya

174

Valla nasıl oldu biz de anlayamadık tüm apartmanı sarmış durumda giderlerden haşere gibi şeyler gelebiliyor uyduracak halim yok herhalde :D ya da tüm apartman uydurmaz :D gerçekten bi cevap verdiğin için teşekkürler aslıhan 🙏🏻

dnz3434
dnz3434

586

Bu nasıl bir soru olmuş gerçekten bende anlamadım :)

Sezgek
Sezgek

16638

Gördüğünüz şey bir tür küçük böcek büyük ihtimal parazitler konakçı hayvan dışında yaşayamazlar dışkı ya da kusma dışında canlı olarak görmeniz nerdeyse imkansız olsa olsa parazitlerin yumurtalarını görürsünüz ki onu da gözle ayırmak çok kolay değildir eğer gördüğünüz şeyin parazit yumurtası olduğuna eminseniz ki hala sanmıyorum tüm apartman diyorsunuz çünkü zaten kedinizi geçtim siz de tehlike altındasınız apartmanı karantinaya alsalar yeridir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 102 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 85.351 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR