Kedinizin Güvenliği İçin Camınızı Yarım Açık Bırakmayın

Merhaba arkadaşlar tekrar. Lütfen kedinizin güvenliği için koyduğum fotoğraftaki gibi camınızı o şekilde açık bırakmayın. Bugün başımıza çok kötü bir olay geldi. Cam öyle açıktı ve Fıstık camdan terasa çıkmış. Fındık ( çok zeki olduğu için) o da çıkmaya çalışmış ordan Fıstık çıktı diye. Sonra oraya geldiğimizde Fındık bağırıyordu waağw waooow diye onun arasına sıkışmış kalmış:(((((( İlk onu ordan aldığımızda yürüyemedi çok kötüydü sonra yürümesin diye kucağımda aldım yatırdım onu sonra yavaş yavaş yürümeye başladı. Allah’a çoook şükür şu anda tamamen yürüyebiliyor. Bi de artık ne kadar süre kaldığını da bilmiyoruz tuvaletini bile yapmış. Gördüğümüzde içimiz acıdı. bizim kedimiz öyle bişey yapmıyo diye düşünmeyin biz de hep öyle bırakıyorduk çıkmıyorlardı ilk defa oldu. Sakın camı öyle bırakmayın sizin kediniz de yapabilir diye yazıyım dedim (özellikle yaramaz kedileriniz varsa)


9 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Dikey açılan camlar için özel aparatlar var ille de o şekilde açarak kullanılmak isteniyorsa şu aparata bakılabilir.Geçmiş olsun umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz.

iozksn
iozksn

950

Bu vasistas tabir edilen, dikey açılan camlar konusunda ben de çok şey duydum ancak somut olarak, kendi başından geçen tecrübe ilk defa birinci ağızdan duyuyorum. Demek ki gerçekten olabiliyormuş böyle şeyler. Aksi gibi bizim evde de vasistas olmayan cam yok gibi ve yılların alışkanlığı var o şekilde kullanmaya. Bizim ufaklık henüz ilgi göstermiyor ama göstermeyecek anlamına gelmez, dikkatli olmak lazım.

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Geçmiş olsun, beterinden korumuş Allah. Yapmaz dediğimiz şeyleri yapabiliyorlar maalesef.. O kadar ekstra kilit taktırdığım sinekliği kuş için poposunu ittirerek açmıştı. Korkulmayacak gibi değil, evlat onlar bize..

Gul36
Gul36

113362

Bizim evde de geçen sabah acı bir çığlık yükseldi. Koşup baktığımda patisinin yarı açık pencereye takıldığını gördüm. Çok telaş yapmıştı bebeğim. Normalde hiç böyle bir şey yapmadığı için biz de kendimiz evdeyken rahatça açık bırakıyorduk. Bize de ders oluyor böyle şeyler. :/


Kedilimadam, öneri için çok teşekkürler. Cok iyi oldu bu.

Teşekkürler. Bu olayla kedi bakmanın o kadar da kolay bişey olmadığını anladım. Bu arada ben de bu olayı düşünmüyordum üzülmüştüm sizin yazdığınız şeyi görünce bi anda gülmeye başladım

Friolero
Friolero

12756

Öncelikle geçmiş olsun. Evet çok haklısınız ben de çok korkuyorum öyle bırakmaya camı. Çünkü uzaktan tanıdığım bir kişinin kedisi o aradan geçip evden kaçmıştı. Dikkatli olmak lazım.

ccamurr
ccamurr

4208

Evet geçmiş olsun

Mariana
Mariana

11022

Bende bu konuda çok dikkat ediyorum, bir arkadaşımın kedisi orda sıkışıp ölmüştü :(

Saolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1937 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 10 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR