Pro Plan Kedi Maması

PinarBoz
PinarBoz

418 Puan

2022yılında proplan kedi mamasının bazılarında kedilere zararlı olan ve öldürürücü bazı maddeler saptanmış. Ve artık bu ürünlerin piyasada olmadığı söyleniyor bildiğim kadarıyla. Şuan proplan kullanan var mı? ve kedisine bu ürünü kullanıpta herhangi bir zararı dokunan oldu mu?

8 CEVAP

ventricosa
ventricosa

9265

Bir arkadaşım kedisi için kullanıyor kısırlaştırılmış somonlu olanını sadece az yeme şikayeti olduğunu biliyorum

Ahudr
Ahudr

12326

Petlebiden yada marka mamadan alabilirsiniz.Kediniz kısırsa hindili yada okyanus balikliyi tavsiye ederim somonlusunda cok fazla tüy sorunu oluşmaya basladi asiri döktürüyor ve bir paketini yiyorlarsa diger paketini yemiyorlar mama da bir sorun olduğunu dusunuyorum.

ventricosa
ventricosa

9265

Güvenli bir pet marketten ya da internetten alıyor internette petlebiye güvenebilirsiniz

PinarBoz
PinarBoz

418

Anladım peki nereden almış biliyormusunuz? güvenli olduğunu nasıl anlayabiliyor bu konu hakkında bilgileri varsa paylaşırsanız sevinirim.

ventricosa
ventricosa

9265

Ben proplan kullanmadığım için detaylı bilmiyorum ama genel olarak bir mamanın orijinalliğini tespit etmek için sitesine girip hangi kurumlara ürün gönderdiğine bakmak önemli ya da bir pet marketten alışverip yapacaksanız güvenilir büyük bir yer olsun barkodunu okutarak kontrol edebilirsiniz ya da çok şüpheniz varsa lot numarasını distribütorüne sorgulatabilirsiniz

mazharx
mazharx

115

ben proplan derma kullanıyorum kedilerim kısır gayet memnunum iştahlılar maşaallah...

Merhaba, benim de cins kedim var. Baştan beri hiç değiştirmeden proplan yavru kedi mamasını alıyordum fakat son bir aydır hem az yemeye hem de iki günde bir kusmaya başladı. Apar topar wiskas yavru kedi maması ile purina öne alıp ikisini karıştırdım düzeldi. Hatta maması bitmişti 2 gün önce yine proplan verdim yine küstü çocuğum. :( bir daha asla almam da yedirmem de.

PinarBoz
PinarBoz

418

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içimu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 157 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR