Kedim Yaş Mama Yemiyor

lilbaris
lilbaris

533 Puan

4 yaşında sarman kedim var, aylardır yaş mama yemiyor. Bir sürü farklı kaliteli yaş mama aldım fakat tadına bile bakmıyor hiç yemiyor, ben kuru mamasıyla karıştırıyorum yine tadına bile bakmıyor. 1-2 yaşına kadar hep iştahla yerdi ama artık hiç yemiyor.


Bazı mamaları en başta yemiyor sonradan biraz yiyor yediğini de kusuyor, ne yapmam gerek? Nasıl yaş mama yedirebilirim, evde kendim mi yapmalıyım?

5 CEVAP

kedinizin midesini bozmuş olabilir ben de kedime yaş mama veriyodum iştahla yiyodu ama çok zararlıymış bende artık vermiyorum halam da kedisine günde sadece 1 çay kaşığı veriyodu ama veteriner karşı çıktı içinde kedilerin sağlı için uygub olmayan şeyler varmış artık halam da kedisine yaş mama vermiyor sizde vermeyin.

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3982

Benim kedim de bebekken yiyordu 1 kere ishal oldu bende her markayı denedim ancak sadece 2-3 lokma yiyip bırakıyor nutriyi daha fazla yiyor schesirin sadece jole kısmını yiyor bizim veteriner de yas mamayı sağlıksız buluyor ama bazen vermeye çalışıyorum açıkçası

misosusu
misosusu

239

benim kedim tüm yaş mamaları yiyor ikisini buluşturup benim kedimin iştahla yediğini izletirsek belki sizin kediniz de örnek alıp yemeye başlıyabilir

Kedim kuru mama ve sıvı ödül maması dışında bir şey yemiyor. Ben de bunu normal karşılayıp üzerine gitmiyorum

sitedizayn
sitedizayn

13590

evde tavuk yada tavuk ciğeri haşlayın verin bakalım yiyecek mi, yerse hazır yaş mamalardan çok daha sağlıklı. ciğer yerse haftada bir gün yeterli, tavuk veya başka etler her gün yesede olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 145 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.943 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR