Kedim Tuvaletini Dışarı Yapıyor

Blossom22
Blossom22

1418 Puan

Merhaba, 5.5 yaşında dişi british longhair kedim var. Sağlık sorunu falan yok testlerimizi yaptırdık. Gayet ilgi de görüyor hiçbir eksiği yok, mama kaynaklı da değil. 2 tane kum kabı var (2 kedimiz var). Kısacası her şeyi tam hiçbir sorun yok ama kedim tuvaletini kum dışına yapıyor. Her şeyi denedik folyo serdik mama döktük sürekli temizledik temiz tuttuk ama huyundan vazgeçmiyor, tuvalet eğitimi de tam. Çözümü olan paylaşabilir mi lütfen?


4 CEVAP

Nurcag
Nurcag

556

Benim kedide yapıyordu aynısını banyodaki paspasa gidip yapıyordu en sonunda paspasi atınca birdaha yapmadı eğer sizin kedinizde kum kabı dışında sabit birşeye diskiliyorsa onu yok edin

Blossom22
Blossom22

1418

Sabit yere yapmıyor maalesef neresi denk gelirse yapıyor kap dışı olsun yeter ki

honeypie1
honeypie1

685

Fotoğraf yeniyse göz çevresinde bir rahatsızlık mı var?
Stres gibi sebepler olabilir kum kabının dışında yapmaya. Kum kapları açık ve geniş mi? Kum olarak ne kullanıyorsunuz?

Blossom22
Blossom22

1418

Evet maalesef cinsinden dolayı göz akması var damla kullanıyoruz sürekli temizliyoruz. Kum kabını açık seviyor diye açık kap kullanıyoruz geniş iyice. Kum olarak veterinerin önerisiyle dr sacchi kullandık, toi moi kullandık. Kumlarımızdan yana bir sıkıntımız yok çocuklar da seçmiyor. Evde de stres yapacağı bir şey yok, yalnız büyümediği için diğer kedilere alışık bizle de arası çok iyi, mutlu. Sadece bu sorunumuz var. İlgiye ihtiyacı yok ama ilgi çekmek için yaptığını düşünüyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 122 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR