Kedim Normal Miavlayamıyor

Ali667
Ali667

276 Puan

Merhabalar benim yaklaşık 3 aylık bir kedim var. Miyovlamak istetiği zamqn sesi tam çıkmıyor ve yavaş çıkıyor. Yaşadığım yerde maalesef veteriner yok. Bu normalmi? Zamanla geçermi? Böğle bir durumla karşılaştınız mı?

3 CEVAP

Poki
Poki

1408

Ben bunu veterinere sorduğumda normal, zaten kediler normalde miyavlamaz dedi. acısı olduğunda ya da bir şey istediklerinde daha çok miyavlıyorlarmış. Tabii En kesin cevabı ancak veteriner verir belki bir sorunu vardır bilemiyorum, burada daha bilgili arkadaşlar vardır bu konuda belki onlar söyler bir şey ama zaten daha çok küçük bana normal gibi geldi başka bir sorunu yoksa tabii.

Ali667
Ali667

276

Ama miyavladığı zaman sesi kısık geliyor ve tam miyavlayamıyor. Bu yüzden korkuyorum

Poki
Poki

1408

Küçük olduğu için öyle ses çıkartıyor diye düşünüyorum hala, şu an kedim 9 aylık bir kaç ay önce aynı soruyu ben de veterinere sormuştum ondan dolayı bunu söylüyorum ama yine çevrenizde veteriner yoksa herhangi bir veterineri arayıp bunu sorabilirsiniz ama kedi de başka bir durum gözlemliyorsanız mesela; halsizlik, iştahsızlık, su içmeme ya da dışkısında bir farklılık varsa o zaman en yakın bulabildiğimiz veterinere götürmeniz gerekir zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR