Kedim Yemek Yemiyor Napıcam?

Night66
Night66

166 Puan

Kedim dün yükseklikten düştü veteriner elle muayene etti bir şeyi yok dedi dünden beri uyuyor sadece neşeli bir kediyken şimdi suratı asık ve çekingen oldu dünden beri yemek yemiyor su içmiyor şırıngayla süt vermeye çalıştım kaçtı içmedi veteriner de 10 15k istedi bi detaylı muayene için yaşım küçük sokak kedisi kendisi bende bakıyorum o ücreti ödeyemem yemek yemesi için ne yapmalıyım?

4 CEVAP

Mehmet163727
Mehmet163727

2772

Elle muayene yerine röntgen çekmeli. Bence bulunduğunuz şehirdeki devlet veterinerleri ile iletişime geçin

Poki
Poki

1408

Kediniz ne kadar yükseklikten düştü ve kaç aylık bir kedi? iç kanama varsa zaten ağızdan burundan kan gelip sendeleyebilir kedinizin yürüyüşü değişir, kırık çıkık olsaydı veteriner bunu fark ederdi diye düşünüyorum. süt içirmenizi tavsiye etmem kedilere iyi gelen bu bir besin değil. Bir iki gün boyunca gözünüz üstünde olsun, düştüğünde korkmuştur ve stresten kaçıyordur. yeterince Sevgi/ilgi gösterin yanında olmaya çalışın, en çok gittiği yerlere yemeğinin suyunu koyun ümmette uzaktan izleyin gerekirse. bir sorun olursa başka bir veterinere götürürsünüz.

Poki
Poki

1408

*ümmette kelimesini klavye kendi yazmış dikkate almayın

Sabisim
Sabisim

1077

Elle muayene ile olacak iş mi bilmiyorum ama kediye süt vermeyin ona sıvı ödül maması, yaş mama falan alın yemezse zorla ağzına sürün tadını alınca belki yemeye başlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 112 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR