Kısırlık Aşısı Yapmama Rağmen Hamile Kaldılar

utfsynd
utfsynd

217 Puan

Kedilerime kısırlık aşısı yapıyoruz ancak etkisi kısa sürüyor bu da geç doğuma sebep oluyor Ağustos Eylül gibi daha yeni yeni doğuruyorlar nasıl bir yol izlemeliyim ekonomik ve ailesek olarak çok bir imkanım yok kaliteli ve ulaşılabilir bir aşı önerisi yapabilir misiniz lütfen

4 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Kısırlık aşısı derken? Eyvah eyvah...

Poki
Poki

1416

Diğer sorularınızdan anladığım kadarıyla siz köyde yaşıyorsunuz ve kendi başınız halletmeye çalışıyorsunuz her şeyi ama bu çok mümkün olmaz, oralarda nasıl sistem işliyor bilmiyorum ama muhtarınızla hiç olmazsa bir konuşup bir şeyler yapabilirsiniz, tek başınıza halledilebilecek bir şey değil bu kadar kedi ile baş etmek. yaptığınız iğneler hormon dengesini bozup daha kötüye götürebilir kedileri, iyilik yaparken daha kötü bir şey yapabilirsiniz. iyi niyetinizi anlıyorum ama bir şekilde daha bilinçli kişilerle konuşmanız gerekir diye düşünüyorum.

aslihan_e
aslihan_e

131012

Kısırlık aşısı değil o, hormonlarını bozan, hayvanlara aşırı zararlı bir iğne ve sık yapıldığında hayvanın sağlığı daha da riske giriyor. İğneyi bırakıp kedileri kısırlaştırmaya bakın.

honeypie1
honeypie1

678

Hormonlara para vermek yerine bir kereliğine ameliyat ettirin ve bu durumdan kurtulun tamamen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 131 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR