Orijen Guardian 8

yumik
yumik

1205 Puan

Şu an kısır erkek kedime natures variety tavuklu kullanıyorum, 7 kglik paket bitince rotasyon olsun diye guardian 8 sipariş etmek istiyorum ama kısır kedilere ağır mı gelir sizce? Protein %40 kalsiyum %1.4 fosfor %1.1

6 CEVAP

Poki
Poki

1398

Ürünü kullanmadım ama %40 protein kısır bir kedi için fazla bana kalırsa. Kediniz bahçede sürekli koşuyor, atlıyor, zıplıyor ve yaşadığınız yer serin/soğuk bir yer değilse riske girmeyin.

yumik
yumik

1205

Derdim böbrekleri ve idrar yolu zarar görmesin

yumik
yumik

1205

Yok mu hiç mamayı kullanan:(

yumik
yumik

1205

Güncel

ventricosa
ventricosa

9195

Kullanmadım ama acana gibi kendi sitesinde mama seçip kedinizin özelliklerini seçtiğinizde ne kadar yemesi gerektiğini söylüyor ben kitten olanını acanayla karşılaştırmıştım gramaj olarak önerdiği miktar acanaya göre daha fazlaydı protein oranı da daha yüksek olduğu için ağır geleceğini düşündüm ve acanayı tercih ettim ve şu an memnunum oradan bir bakın siz de isterseniz veteriner tavsiye etmişti oradaki gramajla vermemi protein oranı yüksek olduğu için aksi takdirde ağır geliyormuş

tengrist
tengrist

112135

%40 hayvansal protein bir kedi için asla fazla değil zaten kedilerin ana besin kaynağı hayvansal protein, bu ineğe ot yemek zararlı demek gibi bir şey... millet %40-%50 oranında tahıl proteini yediriyor kedisine ama hayvansal proteine gelince etçil hayvan için böbrek yorar diyorlar ben bunu asla anlamıyorum.
ben guardian 8'i hiç kullanmadım balıklı mama tercihim olduğu için orijen 6 fish 6 balıklı mamasını kullanıyorum biri 12 ve diğer ikisi 5'er yaşlarında 2 dişi 1 erkek kedim var hepsi kısır ve tüm değerleri normal seviyede bugüne kadar hiç veteriner görmediler. sizin asıl dikkat etmeniz gereken kedinizle günde en azından 15-20 dakika vakit geçirmek ve bol su almasını sağlamak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR