Kedim Apartmanı Ayağa Kaldırıyor

mrssekola
mrssekola

2887 Puan

Kızım kızgınlıkta. Sağlık sorunları sebepli narkoz alması tehlikeli bu yüzden kısırlaştıramıyorum. Bu saatte buraya yazıyorum 3 gündür uyumadım. Komşular da uyuyamıyordur. Avazı çıktığı kadar bağırıyor. Kuyruğa basma işe yaramıyor mutluluk taklaları atarken de bağırmaya devam ediyor. Yok mu bi ilaç bi sakinleştirici? Çok zordayım.

5 CEVAP

Cennet29
Cennet29

124614

Gimcat relax paste var araştırın işinize yarar belki. Ben kedimi veterinere götürürken kullanıyorum daha sakin oluyo. Sizde akşam verirsiniz gece daha sakin geçer belki

Poki
Poki

1412

Şahsen ben sakinleştirmesi için relax paste kullanmıştım gimcat'in ama biz de ters etki yaptı, yani herkese de aynı etkiyi sağlamıyor ne yazık ki. onun dışında oyunlar oynayabilirsiniz kafasını dağıtacak, top oyunları, olta oyunları gibi. ben genelde telefondan fare oyunu açıyorum onunla oyalanırken biraz duruluyor.

mrssekola
mrssekola

2887

Relax paste kullanacağım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Poki
Poki

1412

Bu arada kuyruğa basma olayının ne olduğunu anlamadım ama ben kediye zarar verebilecek bir şey yapmanızı tavsiye etmem. Belki hafif basıyorum diyebilirsiniz ama en ufak bir şeyle strese girebileceğini unutmayın daha fazla.

mrssekola
mrssekola

2887

Poki. Bel kısmına ya da kuyruğunun yanına hafifçe bastırınca çiftleşmiş gibi hissediyor ve mutluluktan taklalar atıyorlar. Sağlıklı mı bilmiyorum ama zorda kaldığımda yapıyordum. Hatta yanıma gelip poposunu dönüyor yap diye. Organına dokunmuyorum ya da canı yanmıyor yani ☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 131 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR