Golden Retriever Geçiçi Evinden İlanları Moral Bozuyor..

Derdedermanim
Derdedermanim

14076 Puan

Arkadaşlar ben zaman zaman yuva arıyanlara bakıyorum özellikle Golden Retriever cinsi köpeklerin çok fazla sahiplendirildiklerini görüyorum iri cins köpek beslemek istiyen arkadaşlar yeriniz müsait değilse almayın hayır bir sürü para ver sonra hayvana 2 sene bak ver bu nasıl mantık bir diğer konu iri köpek ırkları kaçıp sahibinden kurtulabiliyor buna göre bir önlem alın boşuna üzmeyin üzülmeyin.
Bu ırk çok zekidir bence bu muameleyi haketmiyorlar ya kendi şartlarınıza uygun hayvanları sahiplenin yada mağdur etmeyin.

4 CEVAP

Arcan
Arcan

325

Bakımı şehir şartlarında zor olan hayvan sahiplenmelerinde mutlaka Kanuni zorlamalarla bir bilgilendirme semineri alınmalı. Çoğu kimse hayvanı sahiplenmeden önce bunun getireceği sorumluluklar Ve sahip olduğu imkanlar hakkında hiç düşünmemiş oluyor

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Beagle cocker terier ilanlara bir bakın bunlara kıyılırmı hep cins köpekler bir hevesle alınmış yavruluk çağı bitince olanlar olmuş gerçekten yazık...

ozmet
ozmet

867

belediye seminer yapmalı bu konularda

Cathorn
Cathorn

12106

gerçekten haklısınız bende geçenlerde bir kedi ilanı görmüştüm açıklamasında "küçükken tatlıydı şimdi çirkinleşti hırçınlaştı çocuğum var bakamıyorum alan olmazsa sokağa atıcam" yazıyordu. ne hikmetse ben yaptığının yanlış olduğunu yazarken ilanı silindi. Yazık o hayvanlara gerçekten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR