Yavru Kedim İshal Oldu Ve Ne Yapmalıyım?

Eessrraa34
Eessrraa34

466 Puan

Yavru iki tane kedi sahiplendim biri dişi diğeri erkek ve 2 hafta olacak. Herşey güzel ilerlerken erkek kedim 2 gündür ishal ve dişi kediminde bugün ishal olduğunu fark ettim. Herşeylerini en ince ayrıntıya kadar inceliyorum ne yapıyorlar nereye gidiyorlar ne yiyorlar vs. Kedilerimi kuru mama ile besliyorum 2 3 günde bi yaş mama takviye ediyorum fakat 3 gün önce kıymalı makarna yerken tabağımdan yemek istedi sadece tadımlık vermiştim acaba bundan kaynaklı olabilir mi ? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.


3 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Kiyma ya da baharatli yiyecekler genelde etkiliyor bagirsak duzenini, yas mamaya bir sure ara verin isterseniz bazen o da etkileyebiliyor. Su icmesinde ya da istahinda bir sikinti yoksa biraz daha gozlemleyin halsizlik kusma vb olursa vakit kaybetmeden veterinere goturun. Bir sey olacagini sanmiyorum korkmayin siz de, sizin telasiniz onlari etkilemesin :) cok gecmis olsun simdiden.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kediler ani mama değişikliğine hemen ishal olarak tepki verirler.Kurumama verin yaş mama vermeyin henüz kurumamaya alışsınlar önce.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Ayrıca onların ağzını yerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 565 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR