Bıyıkları Kesilmiş Gibi

mrssekola
mrssekola

2887 Puan

İki hafta önce sahiplenirdim. Sahibi arkadaşım. Kedinin dışarıyla teması yok. Nasıl böyle bir şey olmuş olabilir? Bir de kardeşi var. Onda aynı sorun yok. Sıkıştırıp kopartacağı bir yer de yok diyor arkadaş. İşin içinden çıkamadık.


6 CEVAP

kedoannesi
kedoannesi

712

Bıyıkları kesilmemiş hayır. Benim kedimde de oluyordu hatta abimleri suçluyordum siz mi yaptınız diye. Tabii ki onlar yapmadı. Vitaminsizlikten ve düşük metabolizmadan dolayı kırılıyor. Ben bu yüzden haftada yarım haşlanmış yumurta veriyordum. Sonrasında düzeliyor endişelenecek bir şey yok merak etme.

Yavrucak
Yavrucak

435

Vitamin eksikliğinden bıyıkları kırılmış. Beslenmesine dikkat edilmeli ve bağışıklığını güçlendirici ekstra takviyeler verilmeli.

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2922

Evet kesilmiş. Bariz belli. Yada yanmış. Ama kesinlikle doğal bir kedi bıyığı değil bu. Zaten uzunlu kısalı olur normalde

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117594

Bıyıkları kesilmiş gibi değil
Resmen bıyıklarını kesmişler.


Çok belli normal bir kedi bıyığı değil.


Yavru kedinin de eline makası alıp dur ben kuaför bakımı mı kendim yapayım diyecek hâli de olmadığı için kesilmiş .


Kedinin bıyığını neden keserler anlamış değilim.

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba kedim 2-3 aylıkken onun da böyle olmuştu kimse kesmedi ya da yanmadı. burada birkaç kişide daha aynısını görmüştüm belki de kediler yavruyken bıyık da değiştiriyordur diş değiştirdiği gibi :D normal bir durum birkaç haftaya uzar merak etmeyin

mrssekola
mrssekola

2887

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah Sedefin dediği gibidir. Yakın arkadaşımın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Psikopat olması gerekiyor bunu yapması için. Neden yapsın? Yapsa neden bana göndersin? Çözemedim..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 128 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR