Kedi Karinca

Zorbey06
Zorbey06

246 Puan

Merhaba evimizde karincalar bi iki tanesini kizim (kedim tekir) yatarkn ustine cikmosto hemen uzaklastrdm zarar verme olasilogi var mi tuylerinn arasina girse falan kulagina falan tertemiz bi hayvan kotktum

9 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Duzenli temizlediginizde karincalar gelmekten vazgeciyorlar. Onlara da yazik oldurmeyin.. mama kabinin etrafina mama dokulmedigi ve sirkeli suyla duzenli temizlediginizde problem ortadan kalkacaktir

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Kulağına vs girmediği sürece bence sorun olmaz maalesef benim odamda da çok oluyor kedişimin maması yüzünden fazla doluşuyorlar ama benim ki biraz patileriyle eziyor onları pek sevemedi :)

Zorbey06
Zorbey06

246

Asla oldurmem onlarda canli

ursaminor
ursaminor

116511

@Gardrop; bu çok agresif bir yaklaşım, yakıştıramadım doğrusu. Yani insanın istediği hayvanları sevmesi, istemediklerini sevmemesi, bazısını beslemesi, bazısını da yemesi bana çok acayip geliyor açıkçası. Tek amaçları yaşamak için mücadele etmek olan canlıları öldürmeyin lütfen Zorbey06. Mamanın yerini değiştirin bir süre yükseğe koyun. Onlar bulamadıkça vazgeçip gidiyorlar. Çok zorda kalırsanız çıktıkları noktayı bulun ve bir kesme şeker ile yönlerini değiştirip dışarı yönlendirin. Biz böyle yapmıştık. Sokak kapısından geliyorlardı. Her gün şekeri biraz daha kapıya ve sonra kapının dışına gittikçe daha uzak bir noktaya koyarak çözüm bulduk.

Semra-a
Semra-a

497

Ben etrafında çıkıntı olan bir mama kabı almıştım oraya su koyuyordum kabın etrafını dolanmış oluyordu su. kabın içine mamayı koydugumda karıncalar mamaya gelmiyordu.

Gardrop
Gardrop

395

Kedinizi ve kedi eşyalarınızı çıkarıp karınca ilacı dökün zararı olmaz ( kediyi odaya koymadıgınız müdetce)

Gardrop
Gardrop

395

Kedinizi ve kedi eşyalarınızı çıkarıp karınca ilacı dökün zararı olmaz ( kediyi odaya koymadıgınız müdetce)

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Karincalari öldürmeden de uzaklastirabilirsiniz. Benim de yurttaki odamda vardi ve kimyasal ilac yapip öldürmek istedigim icin bir arastirma yapmıştım ve limon kokusuna gelmediklerini okumustum denemistim ve artik gelmemeye başlamışlardı. Kirinti döküldüğü için geliyorlar zaten. Lütfen bebek pudrasini asla kullanmayın bu onlari öldürür. Bir can icin endiselenirken digerini oldurmeden de uzaklastirmak mümkün google da arama yaptığınız an cikiyor zaten alternatif olarak salatalik kabuğu da öldürmeden uzaklastiriyormus.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Düzeltme; istediğim değil istemediğim* olacak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7644 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR