Kedimde Göz Seğirmesi, Salya Ve Titreme Aynı Anda Oluyor

mrssoda
mrssoda

257 Puan

merhabalar, bugün yaklaşık 2 aylık bir kedi sahiplendik. Sokak kedisi bugün sahiplendiğimiz için daha veterinere götürme fırsatımız olmadı ama ben buraya bir sorayım dedim. Kedi uyanınca kasılıp titriyor ve gözü seğiriyor ayrıca salya da akıtıyor bu çok kısa bir süreliğine oldu ama ikidir böyle olunca meraklandım, bir bilgi veya fikriniz var mı acaba?

2 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Öncelikle sizi tebrik ederim. İlk kediniz mi bilemiyorum ama bazı davranışlar normal. Örbeğin uyanınca gerinmesi, gerinirken titremesi. Göz seyirmesini biraz açıklamanızı isterdim. İnsanlardaki gibi mi? Salya da daha çok ufak olduğundan süt dişlerinden biri dökülmüş olabilir. Nedeni bu olabilir. Ama bunların hepsi tahmin ve afaki yanıtlar. Bu nedenle hiç riske atmadan hemen bir veterinere gitmenizi tavsiye ederim. Ama gitmeden önce bir kağıda sorularınızı yazın. Orada tek tek sorun. Sonra insan pişman oluyor unuttukları için :)

mrssoda
mrssoda

257

Evet, ilk defa kedi sahiplendik o yüzden çoğu şeye yabancıyız galiba. Bugün bir veterinerle konuştum en geç pazartesi götüreceğim, cevabınız için teşekkür ederim :3

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 542 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR