Kardeşime Tıslıyor

Gul36
Gul36

113362 Puan

Kedimi sahiplendiğimizde kardeşim de evdeydi ve gayet iyi anlaşıyorlardı. Sonra kardeşim okula gitti. İlk tatillerinde bir sorun olmadı ama bu sefer kedim ona "hiç kimseye yapmadığı gibi" tıslayıp bağırıyor. Oyun oynatmak istediğinde güzel oynuyor ama elini uzattığı anda tıslayıp eline atlıyor ve kedilerin kavga ederken çıkardığı o garip sesi çıkartıyor. Normalde sakin bir kedi degildir zaten, beni bile ısırır. Ama bu agresifliğini ilk defa gördüğüm için çok saşırdım ve burada hiç yaşayan var mı bir sormak istedim. Bu arada cinsiyetle bir alakası var mıdır bilmiyorum ama Kaymak, erkek olan iki kuzenime daha bağırıp saldırmasa da tıslıyor. Sebebi ne olabilir acaba?

11 CEVAP

felishuman
felishuman

10828

Feministler erkeklere saldırmıyor ama. Aksine onların haklarını koruyor:) Bazı kediler yabancıları sevmiyor. Kardeşiniz de uzun süre yanında olmadığı için ona da yabancılaşmış olabilir, ya da niye yoktun dercesine kızıyor olabilir:)

ursaminor
ursaminor

116511

Gülfem, bu kedi ırkı çok acayip biliyorsun; hele ki söz konusu psikolojik bir konu olunca çözebilene aşk olsun. Çünkü bunların kafaları çok başka çalışıyor. O öç alma mekanizmaları filan bambaşka. Bir şeye takılmıştır o. Kıskanıyordur. Sarılırken görmüştür vs. Ama geçmesi için beslemesi gerekiyor. Kediler kendilerine mama veren eli ısırmamaları gerektiğini bilen zeki hayvanlardır :D Mamalarını kardeşin versin derim. Mama veren insana nasıl sırnalılması gerektiği kuralı bellidir :D

kedilimadam
kedilimadam

114398

Eğer kısa süre olmuş olsaydı farklı bir mantık yürütecektim ama 1ay çok uzun bir süre.@ursaminor'a tamamen katılıyorum.Bir şeye kinlenmiş:))))

septikbaykus
septikbaykus

17255

Feminist olabilirmi kaymak :(

Gul36
Gul36

113362

Benim kedim de yabancıları hiç sevmez ama dokunmak istediklerinde hemen kaçar. Bazen benden bile kaçıyor. Ama kardeşime yaptığı çok farklı. Hani sokakta iki kedi kavga eder ya öyle ses çıkarıyor.


@kedilimadam , Kardeşim döneli 1 aydan fazla oldu, geldiğinden beri de tıslayıp bağırmalar hiç kesilmedi. Arada bir sevdiriyor ona da ama çoğunlukla tıslıyormuş. Ben dün ilk defa şahit oldum.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Kardeşiniz ne zaman geldi?

ursaminor
ursaminor

116511

sırnaşılması demek istedim evet :D

septikbaykus
septikbaykus

17255

Kızmayın ya gülü tanıdığım için şaka yaptım :)

Desifora
Desifora

208

Kardeşiniz o gelmeden sevmek için zorlamaz özellikle yaş mama ve ödül maması verirse faydası olur sanırım.

Gul36
Gul36

113362

Anlıyorum. Demek ki bu minnaklarla ilgili her şeyde olduğu gibi bunun da anahtarı sabır. :D Kardeşimi üzgün görünce ben de bir garip oldum da o yüzden bir danışayım dedim. Bekleyip göreceğiz bakalım hanımefendi ne zaman insafa gelecek. :D

Gul36
Gul36

113362

@v4pati Haha evet ailem de kızını da kendisi gibi feminist yetiştiriyor diye takılıyorlar. :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1160 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR