Kedim İle Tatil

nisaeroglu
nisaeroglu

352 Puan

kedimle persembe gunu sehirdısına gitmemiz gerekiyor 4 gunlugune. goturebilecekken evde bırakmak istemiyorum çünkü su an hem bakabilecek biri yok hem de biri gelse bile 5 10 dakika kedimin yanında durmasıyla icim rahat etmeyecek. o yüzden yanımda goturecegım. yarın veterinere goturmem lazım parazit asıları icin. inanılmaz derecede korkuyor veterinerden ve cok strese giriyor. o gun evde olacak ve carsamba gunu de evdeyiz. persembe yola cıkacagız ve ister istemez yine stres olabilir. bu yüzden biraz endiseleniyorum ama yapabilecegim bi sey de yok sanırım. sizce ne yapmalıyım ya da endisem bosuna mı yardımcı olursanız sevinirim

1 CEVAP

Yavrucak
Yavrucak

435

Endişeniz boşuna değil. Yolculuk için seveceği ödül mamaları ve gimcat'in sakinleştirici macununu almanızı öneririm. Sakinleştirici macunu şimdiden başlayabilirsiniz. Yolda bol bol ilgilenip konuşun. Sıcakta kalmasın ve çok klima vurmasın. Suyunu mamasını çıkmadan 2-3 saat öncesinde kesin, çişi kakası gelip sıkışmasın yolda. Uyuşturan ilaçlardan vermeyin, çok sersemletiyor kedileri.
Ben olsam 4 günlük yolculuk için evde bırakırdım eğer yetişkin kedi ise çünkü yolculuk ve ortam değişikliği kediler için stresli. Ki siz veterinerde bile stres olduğunu söylüyorsunuz. Yine de götürecekseniz dikkat etmeniz gereken yolda en iyi koşulları sağlayıp, ilgilenip gönlünü hoş etmek.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 107 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR