Bahçede Baktığım 5 Yavru Kedim Kayıp!!!

lily5
lily5

169 Puan

Evimizin büyük bir bahçesi var. Lily, anneleri, eskiden evde yaşıyordu artık sokakta 4 aylık beş yavrusuyla yaşıyor. Ama tek oğlumuz önce kayboldu 2 gün sonra 1 dişi bebeğimiz kayboldu. Kedileri halen bulamadık. Oğluş'un kaybolmasının üzerinden 6 gün geçti bugün de diğer 3 kedimiz birden ortadan kayboldu.


Yemekleri, suyu bizim bahçede ama yan bahçede uyuyorlar ve ayrılmıyorlardı. Yan bahçedeki apartmandakilerden birkaçı söyleniyordu hep burdalar falan diye.Geri kalan herkes seviyor onları yemek veriyor. Yoldan geçen bile seviyor.


Acaba annesi mi bir yerlere mi götürüyor? Birileri alıp evine mi götürüyor? Hayvanlara yapılanları gördükçe herkesten şüpheleniyorum öldürdüler mi bi şey mi yaptılar diye..
Yardım edin lütfen.

4 CEVAP

lily5
lily5

169

teşekkürler bulduk bugün kaybolan 3 yavruyu. Anneleri başka bahçeye taşımış. Diğer ikisi hala yok, alındılar sanırım.Tekrar bahçeye getirdik.

Roza23
Roza23

19328

Anne yine götürür ama bence ilan acın hemen

Roza23
Roza23

19328

Annesi de götürmüş olabilir. Bi süre sonra ayrılıyorlar ya. Ben de çok kez anne kedinin pesinden zor aldim yavruları. Sütten kesindiyse bence ilan verip sahiplendirmeye çalışmak en iyisi. Etrafta dolaşın onlara seslenerek belki yakın bi yerdelerdir. Kotu düşünmek istemiyorum. Umarim anne goturmustur

Hilakyol
Hilakyol

7623

Cogu gelip gecende seviyorsa tasma vs. Yoksa sahiplenmek istemis olabilirler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 531 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR