Uygun Kedi Kumu

Castielthecat
Castielthecat

2464 Puan

Sıgnor Gatto adında bentoit çiçek kokulu kedi kumunu kullanıyordum fiyatı aşırı uygun olduğundan dolayı. Ama topaklanma sıkıntısı yaşıyorum. Özellikle fazla idrar yaptığında topaklanması çok kötü oluyor. Sizin bildiğiniz 10 kilogramı 20-25 civarı olan bir kedi kumu var mı kaliteli? Öğrenci olduğumdan ve kedimin mamasına önem verdiğimden de çok para ayıramıyorum. Bana makul fiyatta ve kaliteli kedi kumları önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler!♡

9 CEVAP

sophiee
sophiee

103370

Ever clean biraz pahalı oluyor. Verilen fiyat aralığında sanicat ten memnunum aslında. Kokuyu odayı havalandırdıgınızda iyi kamufle ediyor. Topaklanma da iyi ancak kum kabında 1 haftadan fazla kalınca topaklanma özelliği azalıyor.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ben van catten memnunum patilere çok yapıştığını söyleyemem üstelik 5kediyle yaşıyorum ve kendi tuvaletleri dışında çok az kum dağılıyor etrafa.Topaklanması da gayet iyi.Koku konusunda ise katı dışkılamadan sonraki 5dk içinde kokuyu tamamen hapsediyor.Fakat ben ayda 60kgye yakın kum harcıyorum.Her hafta kumu tamamen döküp tuvaletleri yıkayıp yeni kum koyuyorum kaplara ve haftaiçinde de kum azaldığında takviye yapıyorum yeni kum koyarak.Bu konuda takıntılı olduğum için ever clean kullanmayı tercih etmiyorum çünkü onu da kullansam yine aynı mantıkla haftada bir kum yenileyeceğimi bu nedenle de kum için çok ciddi bir bütçe ayırmak zorunda kalacağımı biliyorum.Patilere yapışıp evin diğer alanlarına taşınmasını biraz olsun engellemek isteyenler için şu ürünü öneririm.Gerçekten faydası dokunuyor.İllaki gönderdiğim linkteki yerden alınmasına gerek yok ürün hakkında fikir vermesi için paylaştım.Benim evimde kedilerin kendine ait bir tuvalet odası olduğu için bu odanın zeminine uygun ölçüde gönderdiğim linkteki malzemeden halı kestirdim çok işlevsel oldu.Kum dağılmıyor böylece düzenli olarak da o alanı süpürüyorum kum problemimiz kalmıyor.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Van cat deneyebilirsiniz.*************da çok uygun indirimleri oluyor.

felishuman
felishuman

10828

Van cat patilere yapışıyor mu? Ben de kum arayışındayım, ever clean less trail biraz tuzlu olduğundan patilere yapışmayan daha uygun fiyatlı kum arayışındayım

felishuman
felishuman

10828

Teşekkürler @kedilimadam :)

Elifoo
Elifoo

10743

Vancatten asla memnun kalmadim ben odanin her yeri kum oluyordu :( pisi pisi markayi onermislerdi burdan, aldim ve cidden baya iyi fiyatina gore. Ben 5 litresini (6kilo yaziyor uzerinde) 18 liraya aldim ama 10 litresi 28 liraymis cok daha uyguna geliyor oyle. Bi bakin derim :)

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Ben hep alice ince taneleri kumu alıyorum çok memnunum 2×5kg 26 tl ücretsiz kargo

gelincik-219
gelincik-219

1854

Quik Bentonit İnce Taneli kullanıyorum topaklanması iyi ,pisi pisiye iyi diyorlar ama henüz denemedim

Castielthecat
Castielthecat

2464

Bütün önerleriniz için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 595 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR