Vet's Plus Derma Ve Calming Soft Chews Tabletlerden Kullananlar Var Mı?

Jayfeather
Jayfeather

717 Puan

Merhaba, kedim tablet konusunda biraz sıkıntılı bir kedi. Vet's Plus calming ve derma çiğnenebilir tabletlerden almak istedim. Yumuşak yapılı olmasına güvenerek aldım fakat kedim kokladıktan sonra yemedi. Benim gibi kedisine yediremeyen ama kullanmaya devam edenler var mı? Yediremeyen arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.

3 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba benim kedim de ilk denemede yememişti sanırım boyutundan dolayı. ikiye bölüp yarısını ağzına zorla atıp yedirdim tadını öğrendi ondan sonra kendisi yemeye başladı ama ikiye bölmeyince yine yemiyor büyük parçalı şeyler yemeye alışık değil. kedinizin ağzına hap içirir gibi atın çiğnedikten sonra tadını beğenip kendisi yemeye başlar bence

4 yıldır vet's plus kullanıyoruz çok memnun kaldık.

Jayfeather
Jayfeather

717

Denedim inanın ki, bugün yeni ulaştı bana zaten, yeni bir ürün sanırım. İkiye bölüp denedim, ağzına normal hap verir gibi elimle verdim. Diliyle dışarı itti. Zaten ağzında ıslanınca çabucak parçalanan bir yapısı varmış. İlj defa kullanacağım yani umarım kullanabilirim. Yemeyince en son çare olarak aklıma kuru mamasının içine un ufak ederek tabletin tozlarını eklemek geldi. İlk tableti öyle koydum. Mamaların arasında yaladıkça tadını alır umarım. Tadını beğenmemiş de olabilir, gerçekten bilmiyorum. Bayağı seçici bir kedidir. Başka öneriniz varsa buna açığım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 87 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR