Selam Canlar

Etem_Kirca
Etem_Kirca

1433 Puan

çocuklarım için kedi sahipleneceğim ama bakımı tam yapabilr miyiz bilmiyorum. sizce zor mu

3 CEVAP

Aysetaha
Aysetaha

2124

Bizimde kedimiz ilk deneyimimiz kaç senedir istiyoduk fakat bi türlü cesaret edemedim en sonunda aldık ilk zamanlar çok zorlu geçti benim için panik atak ve anksiyete bozukluğu oluştu bende.çünkü yapım gereği çok evhamlı ve pipirik bi insanım o da benim evladım olmuştu derdini anlatamaması da cabası..ben 3. Kez anne olduğumu düşünüyrm onun sayesinde evlatlarıma nasıl ilgi ve alaka gösteriyosam ona da öyleyim.çocuklarıma bişey alınca hemen ona da alıyrm adaletsizlik olmasın die.bence çok çok iyi düşünün zorlu tarafları var ama gözünün içine bakması yanına yatıp kendini sevdirmesi paha biçilemez...

Cathorn
Cathorn

12106

olduğu kadar zor. öncelikle etrafınızda deneyimli birisi olmadan kedi bakmak çok zor. ben 3 yıl araştırma yaptım ve sonunda hayalimi gerçekleştirdim sizde araştırın. önce kendinize söz verin. onun her ihtiyacını karşılayacağınıza, zorlandığınızda sokağa atmayacağınıza, ona iyi davranacağınıza kendinize söz verin. kedi oyuncak değildir. bir candır bunu unutmayın.

Hilakyol
Hilakyol

7623

Cocuklariniza nasil bakiyorsaniz kedinizede oyle bakmalisiniz. Her seyi goze alarak aliniz. Ve onu bir hediye olarak gormekten ziyade ev arkadasi , aileden biri olarak gormeniz gerekmekte. Ek olarak bir cok arastirmada yapmaniz gerekiyor. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 519 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR