Yarı Kapalı Kedi Tuvaleti

Zynpkck
Zynpkck

13392 Puan

Yarı kapalı kedi tuvaleti kumun etrafa dağılmasını önlermi kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi?

8 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Kulağa garip gelecek ama kediden kediye de değişiyor. Bizim kız, oğlan daha pasaklı bu konuda. Tuvaletlerini ayırdık ve gözlemlediğimiz kadarıyla eve yayılan kumun müsebbibi kızmış. Kumu hart hurt kazıp patilerinin arasını kumla doldurunca böyle oluyor tabi. Nihayetinde ne yaparsanız yapın, o eve bir el süpürgesi alınacak ve günde 2-3 kez kum süpürülecek arkadaş :D

iozksn
iozksn

950

Biz önden kapaklı, kapalı tuvalet kullanıyoruz. Önüne 70-80 cm uzunlukta paspas koymamıza rağmen zaman zaman evin çeşitli yerlerinde kum tanecikleri buluyoruz. Pek önüne geçilebilecek bir durum değil, eğer kediniz her tuvalete girdiğinde başına geçip çıkınca da tutup dikkatle temizlerseniz belki :)
Bence dert etmemeye çalışın, görünce de bir el süpürgesi ile temizleyin gitsin :)

Infernus
Infernus

111806

@iozksn kediler büyük de olsa küçük de olsa eninde sonunda insanlarını kendi düzenlerine alıştırıyor :) Nereden nereye. O elinde ıslak mendille tuvalet başında bekleyen titizlik abidesi bireylerden; evin çeşitli yerlerinde kumlar oluyor süpürgeyle alıverin görünce çok da dert etmeyin seviyesine getirmiş sizi :)))

iozksn
iozksn

950

@infernus Aslında ben ilk geldiği günden beri razıyım onun pisliğine bile ama işte eşim biraz titiz olunca dikkat etmem gerekiyordu :) Takdir edersiniz ki kum ile kaka arasında biraz fark var :)) Zaman geçtikçe eşim de alıştı, çok dert etmemeye başladı ortalıkta biraz kum tanesi olmasını, bizim ufaklık ta kendisini iyi temizlemeye başladı, sıkıntı kalmadı :)))

Elifoo
Elifoo

10743

Yari kapali dediginiz ustu kapali, onden sallanan versiyonlarsa eger bir miktar da olsa azaltiyor evet. Ama her turlu kum kabinin onunde ya da etrafinda biraz da olsa oluyor :)

Gul36
Gul36

113362

Bizim tuvaletimiz sağı, solu ve arkası kapalı, üstü ve önü açık tuvaletlerden. Önüne biraz dökülüyor ama etrafa dağılmıyor. Eve yayılmamasında kumun türünün önemi de var.

tuandil
tuandil

2002

Yarı kapalı nasıl olur bilmiyorum ama Elifonun dediklerinden kullanıyoruz biz önünde de paspası var ve çok az dağılıyor kum

Zynpkck
Zynpkck

13392

2-3 gün dayanabileceğimi düşünmüyorum :D kömür hanım öyle hararetli kazıyoki bi bakmıssın kumun yarısï dışarda artık kumunuda ever clean markadından alacağım için tek kum tanesini bile israf etmek istemiyorum :D :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 736 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR