Yeni Kısırlaştırılmış Erkek Kedi

Kaneki_KEN
Kaneki_KEN

748 Puan

Merhaba ben kedimi dün saat 3 gibi kısırlaştırmaya götürdüm, üç saat sonra eve getirdik ve çok hareketli ve fazla kızışmış olduğu için sanırım biraz fazla anestezi uygulamışlar.Çok geç saatte uyandı ve boynuna Elizabeth yakalığı takmak zorundaydık, ilk uyandığında sakindi ve uyuyordu sadece ama bir kaç saat sonra hareketlendi ve kafasındakini çıkarmaya çalıştı,yerinde hiç durmadığı için taşıma kutusunda tutuyorduk ama işte uyanınca kutunun içinde kafası aşağıda kalacak şekilde tuhaf tuhaf şekillere girdi,daha sonra çok ani bir şekilde yere atladı ve hala anestezi altında olduğu için direk yerde kaldı,bir kaç saattir uyuyordu, gece 2 den beri başında bekliyorum bir şey yoktu uyanınca yine yatırdım ama az önce üstüme falan çıktı,bir iki parça kuru mama yedi sonra kusacak gibi dilini çıkarıp kafasındakini ön partileriyle çıkarmaya çalıştı,zor tuttum kendini etrafa vuruyor ve kendi kendine ağrıya sebep oluyor sanırım.Kafasindakini çıkaramam kesinlikle ve tek de bırakmıyoruz tek tek nöbet tutuyoruz başında,ne yapmamız lazım sakin durması için ve de yemek vermeli miyim,kusamadı da


3 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

bu şekilde nöbetle 2-3 gun kadar idare edeceksiniz narkoz almış olmak bi taraftan canının yanması artı kafasındaki başlık travmatik bi duruma yol açıyor. kusması narkoz etkisinden dolayı ama illa kusacak diye bir şey yok mama verin , sevdiği bi şeyler varsa yaş mama mesela verebilirsiniz. sevdiriyorsa sevin ancka o şekilde sakinleştirmeye çalışabilirsiniz.

Infernus
Infernus

111806

Boyunluk takmanız gerekli mi? Veteriner mi öyle söyledi? Ben şimdiye kadar 5 erkek kedi kısırlaştırdım evde bakılan. Sokakta yaşayan da 3. Hiçbirinde boyunluk kullanmadım. Zaten narkoz etkisinde sersem. Bir de boyunluk kullanarak hareket kabiliyetini kısıtlayıp daha fazla stres yaşatıyorsunuz.

Kaneki_KEN
Kaneki_KEN

748

Evet biliyorum o da çok geriliyor onu taktığımda ama veteriner bir kaç gün kesinlikle çıkarmayın dedi zaten çıkardığımız an hemen yalamaya çalışıyor yarasını.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 645 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR