Kedim Benden Soğudu?!

Kedimi 2 aylıkken sahiplenmiştim. İlk birkaç ay kucağımdan asla inmiyordu oturduğum gibi gelip kucağıma yatıyordu. Daha sonra benden uzaklaştı. Ergenliğe girdiği için diyeceksiniz ama şöyle bir şey var evde bir tek bana gelmiyor. Sürekli annemin kucağında. Acaba istemeden bir şey mi yaptım onu soğutacak diye düşünüyorum. Kedim şu an 1 yaşında ve durum hala öyle. Evde kimse kedileri sevmediği için tüm sorumluluğunu ve masraflarını ben üstlendim, ne zorluklarla kısırlaştırma ameliyatı yaptırdım... Bunca emeğin sonunda benden uzaklaşması üzüyor:/ Size de kediniz böyle mi davranıyor?

7 CEVAP

Roza23
Roza23

19328

Valla tam olarak aynısını yaşadım. Beni evde istemiyor resmen. Yatagimi dahi o sahiplenmiş durumda. Annemin kucağından inmez ben yanindan geçerken pati atar ısırır. Ama boyle diye bırakacak halimiz yok. Kolumu da yırtsa arada yüzümü de çizse biraz sevip kaçıyorum. Elmayı seviyoruz diye elmanın bizi sevmesi şart mi?

felishuman
felishuman

10828

Kediler değişik canlılar ya gerçekten.. Kuzenimde kalırken bir kedisi vardı, ben de o zamanlar kediler tarafından birkaç kez zarar gördüğüm için bütün canlılardan bir süre uzak durdum(kediler tarafından bolca patilenip sürekli hastanede kuduz aşısı yaptırmak zorunda kalan çocuk travması). Ama manyak kedi peşimi bırakmıyordu, sabah odanın kapısında nöbet tutuyordu üstüme atlayıp ayaklarımı cırmalamak için:( Hiçbir ilgi göstermediğim halde en ufak hareketimi oyun algılıyordu:D Siz de çok peşinde dolanmayın derim. Özler gelir yanınıza:)

Toscana
Toscana

4538

benim kızım çiçekte oğullarımı sahiplendi okuldan gelme saatlerinde pencerede kapı da bekliyor ben kızarsam çocuklarıma gelip beni ısırıyor ☺

Mariana
Mariana

11022

Anneniz eğer bütün gün onunla zaman geçiriyorsa ben normal karşılıyorum bunu, benim kedimde annem bende bir ay kaldığında bütün gün evde onunla olduğu için hep ona gidiyordu :) zamanla yine bana yöneldi

Cathorn
Cathorn

12106

benim kedim de babamla çok fazla zaman geçirmemesine rağmen hep onun etrafında dolanıyor sürtünüyor :)

calymath
calymath

111189

Kısırlaştırmadan evvel mi ilişkisini kesti, sonra mı?
Oyun isteği nasıl, ya da yabancı kedilere ilgisi..?

@calymath kısırlaştırmadan önce de bu durumdaydı sonra da bu şekilde. Benimle sadece oynuyor. Dışarı salmadığım için diğer kedilere karşı nasıl tepki verir bilmiyorum ama kafesteyken kedilere tısladığını görmüştüm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2939 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR