Poddle Cana Yakın Bir Irk Mı

sevdaesra
sevdaesra

310 Puan

daha önce poddle sahiplendim fakat iç parazit vs tedavi olmasına rağmen dışkısındaki yumuşaklık geçmedi .köpeği sahiplendiğin yer kendi veterinerine tedavi ettireceğini bana başka bir köpek vereceğini söyledi .bizi ısırıyor hiç sevmiyordu .ben depresyona girdim . bu parazit meselesi bizde huzur bırakmadı .istiyorum ki cana yakın olsun bizi ısırmasın .bu ırkı besleyen biri varsa bilgi verebilir mi ?

2 CEVAP

MelisRose
MelisRose

924

Merhaba,


bu ırka daha önce bakmadım fakat, şu konuyu anlayamadım sizden köpeği alıp size yeni köpek vermesi iki yavruda da travma yaratacaktır. yani tedavi ettirip size geri verip diğer yavruyu da geri mi alacak? bu onu bir oyun değil. siz de köpeği kendi veterinerinize baktırabilirsiniz.


ısırma sebebi aslında şu aslında. köpeğiniz size saldırmıyor. köpekler dünyayı ağızları ile tanır. onların ağzını bizim elimiz gibi düşünebilirsiniz. ayrıca kaşınan dişleri de var.
ellerinizi ısırdığı zaman oyunu sonlandırın ve bir süre ilgilenmeyin. eşyaları ısırdığında ise olayı durdurarak oyuncak verin.


gerçekten sizi ısırmak istese diş geçirme çabası olur ve canınızı yakar. şu an süt dişleri olduğu için bu dişer yapı olarak daha sivriler o nedenle elinizi tuttuğunda canınızı yakabilir yada çizebilir.


bu durumu bol bol oyuncak ve kemirme çubukları ile çözebilirsiniz. el ayak ısırma bu dönem biraz normal hareket eden şeyi tanımak istiyor. ona kızarak değil hayır komutunu öğreterek yardımcı olabilirsiniz.


fakat lütfen köpeğinizi üreticilerin söylemlerine güvenerek geri vermeyin. bu daha başlangıç hayatı boyunca bir çok hastalık yada sorunla karşılaşacaksınız bu nedenle kendi veterinerinizin köpeğin sağlık hikayesini bilmesi çok önemli.

sevdaesra
sevdaesra

310

hayır diğer yavru bizde kalacak ..parazit tedavisi görüyoruz ailece şu an ..ben psikolojim bozuldu yataklara düştüm dr beni yatırmak istedi hastaneye ..ben sulu dışkılamasını kesemedim parazit 3 doz ilaç içtiği halde hala vardı ..hepimize geçti .ailem beni suçluyor ..çok sıkıştım ev yaşanamaz hale geldi benim için yoksa yavruyu asla vermezdim ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 99 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR