Royal Canin Kısırlaştırılmış Yaş Mama

dilo61
dilo61

963 Puan

Merhaba,


Sizce Royal Canin nasıl bir mama? Kedim yaklaşık 1 ay öncesinde kısırlaştırıldı ve veterinerimizin önerisiyle Royal Canin markasına başladık. Kedim yiyor bir sıkıntı yok ama yine de mamadan çok emin olamadım. Bunun haricinde Proplan ve Virbac önerdi.
Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ve önerirsiniz?

8 CEVAP

honeypie1
honeypie1

675

Royal Canin kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Öneririm. Proplan ve Virbac da gayet iyi mamalar. Burada artık karar kedinize kalmış. Beğenip yiyorsa aksi bir şey olmadıkça Royal’den devam etmenizi öneririm. Mama değişikliği güç olabiliyor risk almaya değmez.

dilo61
dilo61

963

Evet, başka sevmiyor gibi oldu sanırım yeni kısırlaştırıldı o yüzdendi ama şuan yiyor yemesi gerektiği kadarını.
Içerik olarak emin olamadığım için sormak istedim.
Virbac araştırdım ama çok bulunmuyor sanırım. Yeni başladık o yüzden uzun bir süre mama değişimi yapmam.

EmirBey1
EmirBey1

406

İçerik olarak ProPlan, Optimeal, N&D, BritCare çok çok daha iyi royal canin markasından bu marka sadece isim yapmış bana kalırsa içerikleri çoğu premium mamaya göre vasat daha iyi bir marka mamaya geçmenizi öneririm ilerde idrar yolu sıkıntıları çekme ihtimaliniz yüksek ihtimalle olabilir.

cat_expert
cat_expert

12757

Royal canin iyi bir mamadır ve et içeriği zayıftır aslında et içeriği de yoktur et proteini içerir.


Burada sürekli konuştuğumuz konu et içerikli tahılsız yada tahıl oranı düşük mamaların her kediye iyi gelmeyeceği, özellikle yüksek et oranlı mamaların bazı kedilerde sindirim ve alerji sorunlarına neden olabildiğidir. Kedinizin durumuna göre mama tercihi yapmak gerekiyor, biz kışın et içeriği daha fazla olan nd, yaz girişinden çıkışına kadar da royal canin kullanıyoruz.

dilo61
dilo61

963

Başlık yanlış oldu, kuru mama olacaktı*

Bizde kedimiz karamel'i 26 haziran da kısırlaştırdık 3 yıl royal canin kullandık ancak kedimiz karamel'in gözünde akıntı başlayınca değiştirmek zorunda kaldık ama dönüşümlü olarak royal canin ve optimeal kullanıyoruz.
Optimeal
Hills deneyebilirsiniz burunların yanı sıra bozita da iyi bir mama deneyebilirsiniz.

honeypie1
honeypie1

675

EmirBey1 insanları yanlış yönlendirmeyin. Birçok sertifikaya sahip bir marka RC. Aksine önerdiğiniz N&D bu testlerin çoğunu geçememiş sertifikası olmayan bir marka. Sadece içerik karşılaştırmanız yetmez mamanın geçtiği süreçleri de takip etmeniz gerekli.

honeypie1
honeypie1

675

wsava.org dan bakabilirsiniz kedi maması seçerken önemli olan ve dikkat edilmesi gerekenlere. Farmina’da devamlı olarak beslenme uzmanı çalışıp içeriği takip etmediğinden benim için reg flag.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 173 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR