Kedi Ayrılık Anksiyetesi

Misislama
Misislama

843 Puan

Kedimle bir yıldır beraberiz şuan 2 yaşında.Hayatının ilk yılı benim bildiğim 5 ev değiştirmiş.En son benimle birlikte ama hala kabullenemedi sanırım onu bırakacagımı düşünüyor.Beni hep göz hapsinde tutuyor nereye gitsem peşimde diğer odada olsam bile göremeyince acı acı miyavlıyor görünce susuyor.Dışarı çıktığımda acı acı miyavlıyor bir yere gitmek istemiyorum böyle olunca.Şuan evden çalışıyorum ama birkaç aya çalışma hayatına dönücem nasıl olacak bilemiyorum.2gün ilgilenemedim yani oyun oynayamadım çişini paspasına yaptı.Dün de sadece bir gün evde yoktum geldiğim gün kakasını paspasına yaptı.Bu durumlarla karşılaşan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Yanlış yaklaşıp dahada alışmasını ve arttırmasını istemiyorum.

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130467

Öncelikle kısır değil mi? İkinci olarak bazı kediler yapı olarak da size bağımlı olabilirler. Benim kedilerim de annemler olmasına rağmen odama geçince ağlayıp kapıma gelirler, dışarı çıkarsam çok ağlarlar. Allah'tan evde annem oluyor, ben asla öyle kedilerimi birkaç gün evde tek bırakamam. Yalnız sizinkinin durumunda belki yanına bir arkadaş sahiplenseniz daha iyi olur. Bazı kediler sosyal oluyorlar ama bazıları da başka kedi istemez, denemeniz gerekli. Tabi önce alışma süreci olabilir.

Misislama
Misislama

843

Evet evet kısırlaştırdım ben tek yaşıyorum malesef onunda tek kalmasi gereken zamanlar oluyor alisveris vs için.Yanina arkadas düşünüyorum ama psikolojik olarak nasil tepki verir diye cekiniyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 143 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR