2 Aylık Blue Point Kedim İçin Hangi Mama Kullanmalıyım?

Seyydac
Seyydac

174 Puan

Bugün geldi evimize, sürekli araştırma halindeyim burayı görünce de yazmak istedim. En sağlıklı mama tercihi hangisi olur? Nelere dikkat etmeliyiz. Aldığımız kişi whiskas ın yaş mamasını tercih etmiş ama o da iç parazite sebep olabiliyor diye okudum bir yerde. Biz de aynı mamadan verdik karnı çok şiş çok yediği için mi yoksa başka bir şey mi emin olamadım. İnşallah hemen cevap gelir

4 CEVAP

ventricosa
ventricosa

9111

Whiskas piyasadaki en kötü mamalardan biri sakın ama sakın whiskas vermeyin içeriği temiz değil, eğer maddi olarak bir sıkıntı yoksa ben gönül rahatlığıyla acana first feast tavsiye edicem. Eğer daha orta segment bir mama arıyorsanız hillsle başlıyabilirsiniz (bazı kediler sevmeyebiliyor tadını) orta segment bir diğer önerim 4 aylığa kadar kullanabileceğiniz royal canin- mother and babycat ama royali ilerde değiştirmek isteyebilirsiniz içerik olarak daha yeterli mamalar var çünkü o segmentte.

Magnetar
Magnetar

555

Şimdi whiskas çok iyi bir mama olmamakla birlikte, yaş parazite sebep olmaz. Kim diyorsa uydurmuş. Tüm yaş mamalar paketlendikten sonra yüksek sıcaktıkla cure edilirler. Varsa elinde delili buyursun getirsinin, hayatımızın sonuna kadar refah içinde yaşayalım, davadan edindiğimiz tazminatlarla. Ha elinde delili olmayan da konusmasın, sirket dava eder, ömrü boyunca sürünür o kişi.


Kuru mamalarda ise mantar, parazit yumurtası, bakteriyel yük olabilir. Zira kuru mamalar büyük bloklar halinde kurutulur ve paketlenene kadar büyük depolarda beklerler. Paketlendikten sonra sıcaklıkla cure edilmeleri mümkün değil. Kurutulmuş bir besinde bu tür yükler olur mu derseniz, kuru besinler yüzde 10-15 civarında su içerir, tamamen kuru değildir.


Onun dışında en iyi mama kedinizin severek yediği ve size hayatı zindan edecek mali yükler oluşturmayan mamadır. Kuru ya da yaş.

ilaydacakir
ilaydacakir

2968

Nd kitten kullanmıştım ben bebişim yavruyken. Benden önceki ailesi de royal canin kitten kullanıyordu

Seyydac
Seyydac

174

Cevaplar için çok teşekkür ederim. İnternet ortamında haliyle bilgi kirliliği çok fazla. O yüzden burda tecrübeli kişilere sormayı tercih ettim. Önerilerinizi dikkate alacağım. Tekrar çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 113 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR