Kedi İrin Akintili Apse

Bensuozdemir
Bensuozdemir

2118 Puan

Iki gundur elime farkli bolgelerden sislik geliyordu icinde irin olan. dun vet goturduk kendi kendine gececegine insandaki sivilce gibi dusunun dedi . Ama her dokundugum baska yerden yani toplamda dort yerden cikmasi biraz tuhafima gitti. Once irin oluyo sonra kendi kendine patliyor ve kabuk tutuyo. Bu durumda karsilasan var mi ? Kedim bu bolgelerden orali bile degil ben kendim fark ettim. Nd tahilsiz tavuklu mama yiyoruz

7 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130918

Kedinize yakın zamanda birkaç enjeksiyon yapıldıysa yerleri de apse olmuş olabilir.

aslihan_e
aslihan_e

130918

Dediğim gibi büyük ihtimalle bağışıklığı düşmüştür, o zaman apseler olabiliyor vücutlarında. Sineklikteki kedi tırnağını geçirip tırmalayabilir ama göbeğinin iç kısmındaysa mümkün değildir tabi. Tırmalama ile bile oluşsa bağışıklığı yüksek bir kedide çok derin değilse tırnak nedenli apse olmaz kolay kolay. Veteriner sivilce falan demiş ama kedilerde öyle kolay kolay sivilce gibi genel bölgeleri kaplayan minik apseler çıkmıyor. Ancak tırnak yarası veya başka bir sorun olursa çıkıyorlar.

aslihan_e
aslihan_e

130918

Viyo Recuperation bağışıklık güçlendirmek için çok iyi bence. Alerjiden vs. dolayı oluşan deri sorunlarında da öneriliyor.

aslihan_e
aslihan_e

130918

Apseler büyük mü küçük mü? Traş yaptırmadınız değil mi? Şuralarda, şişlikler bu bölgelere denk geliyor mu? Herhalde başka kediyle teması da yok değil mi? Kaşıntı problemi oldu mu? Kendisini ısırıp tırmalayacak kadar ya da pire kaptı mı? Kedinizi yılda bir iki defa olsa yıkar mısınız? Cevaplar hayırsa kedinizin bağışıklığı zayıf olabilir. Bağışıklığını yükseltmelisiniz.

Bensuozdemir
Bensuozdemir

2118

Evimiz bahceli bahceye asla cikmiyor yasak ama sineklige disardaki kediler geliyor. Gosterdigim yerler gidisinda ,sirtinda kuyruk bolgesine yakin yerde , gobeginde ve arka bacaginda.

Bensuozdemir
Bensuozdemir

2118

Enjeksiyon yapilmadi , apseler cok kucuk boyutta ve hic tras yaptirmadik suana kadar

Bensuozdemir
Bensuozdemir

2118

Bagisiklik guclendirici ek gida tavsiye oneriniz var midir ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 98 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR