Kedimin Gözü İltihaplandı

Bettys07
Bettys07

866 Puan

Başka bir soruda sormuştum kokarca böceği yüzünden kedimin gözü çok şişti kapandı ve kızarıklıkla beraber akıntı mevcut. Sabah iyi durumdaydı ama şu an yine kötü hale geldi. Yaşadığım yer dolayısıyla ne nöbetçi veteriner var ne yarın ne pazartesi çalışıyorlar. Teramycn göz merhemi kullanmaya başladım ayrıca düzenli olarak su ve pamukla temizliyorum gözünü. Yarın eczaneden göz damlası almak istiyorum önerdiğiniz veterinerinizin önerdiği iyi gelen göz damlalarını yazar mısınız ?

5 CEVAP

Poki
Poki

1416

Kimse yazmak istememiş ben de istemedim aslında nedenini anlayabiliyorum sonuçta nasıl etki edeceğini bilemeyiz ama öyle ya da böyle bir göz damlası alacaksınız sanırım o yüzden ben olsam; öncelikle "Crystalin antiseptik dezenfektan"ı bir pamuğa bolca sıkıp önce temizlerdim (eğer sizde yoksa mutlaka veterinerde veya internetten alabilirsiniz) daha sonra bir iki damla tobrased göz damlası damlatıp 10 dak sonra da tobrased göz kremi sürerdim. Başka göz damlası veya krem tercihi size kalmış ama mutlaka evinizde Crystalin bulundurun. Geçmiş olsun.

Cerezler
Cerezler

2739

Damla olarak veterinerleri arayarak yardım alabilirsiniz. Onun dışında çay pansumanı öneririm göz iltihabına iyi geliyor. Yuvarlak makyaj silme pamuklarına ılık demlenmiş çay döküp silin gün içerisinde bir kaç kere. Damlayı alana kadar onu önerebilirim.

Bettys07
Bettys07

866

Evet çay ile ilk andan itibaren çay pansumanı yapıyorum ama damla ile de desteklemek istedim

honeypie1
honeypie1

678

Burdan damla ismi önermek doğru olmaz. Veteriner hekiminize fotoğraf atıp muayene için randevu alın bence. Bazı durumlarda iki göze de uygulama öneriyorlar bulaş riski olduğu için ya da göze bakıyorlar çizik var mı yok mu diye. Bu şekilde evde rastgele tedavi uygulanmaz.

Bettys07
Bettys07

866

Veterinerime danıştım ama özellikle bir damla ismi vermedi o yüzden sormak istedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 124 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR