Kedimin Çenesindeki Sivilce Mi

dün cektigim fotograf bu bugün sanki bi tarafi minik kahvelesmis ama cok az ve sivilce gibi iki üc beyaz intigapli sivilce gibi duruyor artık mamasını verdigim porselen dar ama yüksek kaptan dolayı mı acaba


2 CEVAP

Semayklmz
Semayklmz

81

Merhaba, scottish fold kedimin aynı şekilde çenesinde, kulak kenarlarında vardı ve yayılmaya başladı bir kaç gün içinde. Veterinere götürdüğümüzde bir çok nedenden kaynaklı olabileceğini söylemişti bir alerji hapı verdi kullandık fakat 1 ay arayla tekrarladı. En sonunda ise mamasının içindeki bir şeyin alerji yaptığını düşünerek ( o zamanlar Somon içerikli kullanıyorduk) mamayı değiştirip tavuk pirinçe döndük ve ilaçları tekrar kullandık. O günden beri bu tarz bir sorunla karşılaşmadık.


Hekimin bir başka düşüncesi ise kullandığımız kumun kalitesiz olabileceğiydi. Az toz kaldıran ve Carbonlu kumlar kullanmamızı önerdi onu da daha sonra değiştirdik. Toz kalkan kumlarda kulak kenarları tüy aralarına toz giriyor ve kedide fazla kaşıntı yaparak tırnaklarıyla o bölgelere hasar veriyor. En kısa sürede iyileşmesi dileğiyle :)

teşekkür ederim eger gecmezse tabiki de veterinerimixe sorucam su anlik sirkeli suyla temizliyorum biraz da olsa geçti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 109 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR