Siyam Kedisi Mi ? Barınaktan Tekir Kedi Mi ?

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420 Puan

Gerçekten çok çok ama çooook kararsızım. Yıllardır bir siyam kedisi istiyordum barınak işini hiç mi hiç düşünmemiştim. Aklımda şöyle bir fikir var : Bir siyam kedisi alıp onun tüm ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda petlebi.com 'dan barınaklara bağış yapmak ve uygun fiyatlı kaliteli mamalar ile park, sokak vs. gibi herlerdeki kedilere mama ve su vermek **Lütfen yardımcı olun çok çok kararsızım **


Fotoğraf bana ait değildir.


28 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

barınaktan siyam kedisi sahiplenebilirsiniz . gümrükte yakalanan kediler barınaklara gönderiliyor hangi ildesiniz bilmiyorum bu konuda yardımcı olabililrim.

Cathorn
Cathorn

12106

bende her kediyi seviyorum ama siyam kedisinin renkleri bana böyle değişik farklı geliyor sanki kafasını siyah bir boyaya sokmuş, yüzü yanmış is olmuş gibi ilginç geliyor alışamıyorum yüzüne ama çok tatlılar gerçekten

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ben kızımı hiçbir ücret vs vermeden sahiplendim ama sahiplendiğim kadın çok ama çok mükemmel bir hayvan dostuydu.Kendisi ile sürekli görüşüyoruz ve ulaşabildiğimiz tüm canlar için elimizden geleni yapıyoruz.@deniz_berkan yardımcı olacaktır eminim.İlanları da sık sık takip etmeyi ihmal etmeyin.Muhakkak denk gelecektir.Bir de lütfen...#satınalma #sahiplen diyorum herkese.Biz nefsimize yenik düşüp bu canları satın alma iradesini gösterdiğimiz sürece bu döngü kırılmayacak...

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Barınaktan aldığınızda içinizde ukde kalmıyacak ve sırf bu sebeple ilerde hayvanı mağdur etmiyecek iseniz barınaktan alın.Onun dışında pet arkadaşta ücretsiz siyam kedisi ilanı var sahiplendirme ordan alabilirsiniz.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Cins olsun diyorsanız petlebide sahiplendirme ilanlarındada var yetişkin kedilerdede sorun yaşamazsınız.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Yedikule hayvan barınağına gümrükte yakalanan kediler oraya geliyor , isterseniz bir takip edin veya bence ugrayın oraya fikrinizde değişebilir cok güzel canlar var orada da ;) ben soruşturayım size mesaj ile geri dönüş yapacagım . siyam kedisi bakmak karakter olarak zordur biraz :)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

agresif değiller , bende siyam baktım sahibine cok baglandıgı için kıskançlık sorunu oluyor örnek veriyorum ileride çocugunuz oldugunda vs kıskanma oranları cok yüksek oluyor anlasamıyor bunun gibi...

sophiee
sophiee

103370

Benim kızım hiç bağırmaz. Mecbur kalmadıkça miyavlamaz. Koltuklarımız filan ilk alındığı gün gibi duruyor tırmalama kemirme huyu hiç yoktur. Eve gelen gideni bile tırmalamadı şimdiye kadar. Özellikle misafir çocuklarına çok iyi davranır. Ama çok sokulan çok sevecen bir kedi de değildir. Sevilmek istediğinde görebileceğimiz bir mesafeye gelir yere yatar bekler. Doyunca da çeker gider :) sophie den önce bize de siyamlar çok gürültücü çok hareketli bir kedidir yüksek sesle miyavlar demişlerdi ama öyle olmadı ))

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

@deniz_berkan İstanbuldayım

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

@Derdedermanim Hiç bilemiyorum siyam kedisi istiyorum çok :( Ama barınaktakileri görünce de içim acıyor hiç almasam mı ne yapsam ?

felishuman
felishuman

10828

Ben de siyam hastasıyım ama hep satışı yapıldığı için ya da sahiplendiren kişiler illaki maddi karşılık beklediği için sahiplenmedim. Petlebi üzerinden başka bir kedi sahiplendim. Sokaktaki kedilere de bakıyorum, barınaktan kedi de sahiplenmek istiyorum, siyamım da olsun istiyorum:) Tek tek gerçekleştireceğim hepsini:) Bence siz de yapabilirsiniz.
@deniz_berkan Benim duyduklarım hep scottish kedilerdi, barınaktan sözleşme ile sahiplendiriliyordu. Siyam kedilerini hiç duymadım. Beni de bilgilendirir misiniz?:)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

@felishuman sizede geri döneceğim

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Deniz siyam kedileri hakkında agresif falan dendiğini duydum hiç alakası yok 18 sene siyam kedisi besledim evde kedi olduğunu anlayan yoktu biz söylemesek kedimin adı lokumdu canım özledim onu ya(

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

ayşe berra yaşınız kaç belki bende bir kedi bulma hususunda yardımcı olabilirim (siyam değilde iran olabilir belki bir tanıdığım vermek istiyordu..)

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

@deniz_berkan çok teşekkür ederim en yakın zamanda ziyaret edeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3026 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR