Proplan Ve N&D

Bu zamana kadar proplan gibi mamalara şans vermedim. Genellikle uzun zamandır N&D ile besledim. Lakin kedim iştah konusunda inanılmaz kötü. İki kaseye mama koydum bunlar N&D ve proplan kısır mamaları ve kedim proplan yedi. Sizce proplanla devam etmeli miyim ?

4 CEVAP

Venusss33
Venusss33

1177

Alt segment mama vermek istemiyorsanız acana veya virbac deneyin kediniz secici bi kediyse virbac sevmeyebilir acanayı cok sevmişti benim kedim ama birtakım yorumlar okudum böbrek rahatsızlığı ile ilgili bırakmıştım kullanmayı

Proplanla devam etmeli miyim peki ?

Nd proplan arasında tartışmasız nd daha iyidir
Alt segment mamalar uzun vadede hastalıklara sebebiyet verecektir
Virbac yeme garantili bir mamadır eğer kediniz yemezse ücret iadesi yapıyorlar
Benim kedimde çok seçici bir kedi kısırlaşınca uzun bir süre mama arayışında bulunduk
Nutri feline hills royal ve pro plan denedik pro planı yedi ama vetimix uzun vadede sorun yaşatacağını söyledi
Carnivet kullanıyoruz mamayı hemen yemedi pro plan ile karıştırıp verdim anca öyle yedi tabakta yaklaşık 1 güne yakın kaldı pes edip yedi

sitedizayn
sitedizayn

12806

proplan kısır somonlu komşu petshopdan 200 gr alıp denemiştim iki kedimde yemişlerdi bende denedim tadını değil tabi :) nasıl kırılıyor sertmi falan diye güzeldi o açıdan.
ben nd kullanıyordum yakın zamana kadar iki kedimde tüy dökme sorunları başladı ve bıraktım şimdi denemeler yapıyorum ve benim kedilerimde kısır ama kısır maması hiç kullanmadım proplan beslenme uzmanı ile de konuştum kedilerde kilo sorunu yoksa kısır maması kullanmanız farketmez demişti geçen hafta. petlebi mama sayfalarında var numaranızı bırakıyorsunuz sizi arıyorlar 2-3 gün içinde.
bence ND proplandan çok daha iyi ama proplanı sevdilerse devam edin.
ben de proplana geçiş yapabilirim belki ve daha olmadı bonacibo alıcam.
malesef tüy sorunu oldu ve bırakmak zorunda kaldım, her kedi bir değil ama bende iki kedide oldu ve 7-8 aylık kullanımdan sonra oldu.
aklıma gelmişken brit care tahılsız güzel mamalar var, hair skin serisini 2 yıl kullandım ama kedilerimden biri yemekte zorluk çekiyordu biraz sert mamalardır o yüzden bırakmıştım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 125 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR