Yavru Kedi Yetişkin Kedi Maması Yiyebilir Mi

zehraaozlu
zehraaozlu

4497 Puan

3 aylık bi yavru kedimiz var arkadaşım bilinçsiz olduğu için proplan almış bu mama 1 aya kadar bitecek acana veya nd almak istiyor. ND'nin yavru kedi maması tavuklu ama yazın tavuklu mama kullanmak istemiyor. Acana'nın zaten yavru kedi maması yok, ND'nin yetişkin kedi mamasını almamız gelişiminde ihtiyacı olan şeyleri almasını engeller mi?

8 CEVAP

Breda
Breda

3721

Benim yavru kedi kendi yavru mamalarini begenmeyip büyük olanin mamasini yedi hep.. Katistirsam bile seçiyordu.. Veterinerlere de danistim.. Eksikligi zarari vs olur mu diye.. Sorun olmaz dediler.. Sonra bi baska yavru geldi o da aynisini yapti.. Nd kuzulu az tahilli yetiskin mamasi.. Cok mu güzel nedir bilemedim bende.. Mama kabindan 10 dakka ayrilmadan yiyorlar..

cakil_18
cakil_18

1979

Bence hem yeme kolaylığı hem besleyicilik açısından yavru kedi maması kullanmalısınız. Tavuklu mamanın bir zararını görmedim alerji vs yapmıyorsa. Acana pasifica da her yaşta kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

ben 3 aylık olan kedime yavru ve ytişkin mamayı karıştırıp veriyorum sorun yok üstelik başladığımdan bu yan 10 gün oldu kilo aldı kullandığım mama nd portakallı balıklı tahılsız

Terranova
Terranova

2391

2.5 aylık kedim sıkıntısız Acana Pasifica yiyor. Hiçbir problem olmaz. Bu arada Acana fazlaca besleyici zaten.

Ceronimo-
Ceronimo-

2332

Benim kedim de N&D'nin tavuklu narlı mamasından sıkılmıştı, 3. ayının sonlarına doğru N&D düşük tahıllı balıklı&portakallı mamasına geçtik sorun olmadan yedi. Şu anda 7 aylık, severek yemeğe devam ediyor.

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Acana'nin hareketsiz kedilerde agir geldigi icin böbrek problemleri yasadigini okuduk bu yuzden acana'ya karsi cekingen davranıyoruz acikcasi. Doğruluğu/yanlışlığı konusunda bilgilendirecek varsa bekliyorum :)

septikbaykus
septikbaykus

17255

Yer valla benimkiler 2 aylık olmadan yetişkin mamasına halleniyolardı hep

septikbaykus
septikbaykus

17255

zehra olabilir valla basıyolar eti :D o kadar yüksekki içerik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 711 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR