Kedime Her Gün Sıvı Krema Verebilir Miyim?

Pnrdogan
Pnrdogan

4299 Puan

Kedim cok seviyor ben de her gün bir tane veriyorum tabağa koyuyorum su katiyorum o şekilde çok seviyor. Her gün vermemde bir sıkıntı olur mu ?

6 CEVAP

Poki
Poki

1416

Kediler bu ürünleri zaten çok seviyorlar verseniz günde birkaç taneden fazla bile yerler. bana kalırsa vermeyin. Adı üstünde ödül maması daha çok kedileri eğitirken ya da stres altındayken verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Evde yapacağınız haşlama tavuk veya haftada 1-2 kaliteli bir yaş mama verseniz bundan çok daha iyi.

tengrist
tengrist

112188

Yanlış hatırlamıyorsam içeriğinde nişasta oluyor ödül mamalarının, çok uzun süre her gün kullanılması uzun vadede zarar verebilir sadece özellikle ağızdaki bakteriler için 10-10 luk bir besin, yani diş çürümesine sebep olabilir.

blue_hpood
blue_hpood

128941

içeriğini bilmiyorum ama yaş mama kadar sağlıklı olacağını sanmıyorum. bunun yerine her gün bir paket kaliteli yaş mama verebilirsiniz. ya da daha da iyisi tavuk-ciğer, kuzu-dana, balık-tavuk, tavuk-hindi gibi etleri haşlayıp bir miktar sebzeyi de haşlayıp robota çekip her gün bir posiyon verebilirsiniz. bal kabağı, patates gibi sebzeler az miktarda kullanılabilir.

aysesshns
aysesshns

197

Bu kediden kediye değişir veterinere somranizi kedinizi takip etmenizi tavsiye ederim çünkü kedinin migde durumu bağırsak florası önemli

ssedef28
ssedef28

10630

haftada 1 verin fazlası zararlı

Pnrdogan
Pnrdogan

4299

Wanpy kullanıyorum bu arada

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 137 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.206 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR