Kedi Sahiplenmek İstiyorum Fakat Annem Korktuğu İçin İzin Vermiyor.

feyaz0
feyaz0

103200 Puan

Kedi sahiplenmek istiyorum fakat annem korktuğu için izin vermiyor. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim.

8 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Annenizi ikna etmeye çalışmanıza bir şey diyemem fakat yavru kedi sahiplendirmiş biri olarak evdeki herkesin rızası olmadan kedi falan sahiplenmeyin lütfen. Kediyi aldıktan sonra "alerjim olduğunu fark ettim (!), annem korkuyor" gibi bahanelerle (veya durumun ciddiyetini kavrayamadığı için kendince haklı sebeplerle) geri verenler var. Bir kedimizde bunu yaşadık biz. Kendi kardeşime bile maddi anlamda özgürlüğünü kazanana kadar kedi sahiplendirmiyorum (Maddiyat kısmı sadece para değil, her anlamda bağımsız olmakla ilgili). Sonradan sıkıntı çıkmasıyla ilgili ufacık bir ihtimal bile olsa hiç girişmeyin. Yazdıklarım, duymayı istediğiniz şeyler değil muhtemelen fakat gerçekçi olmakta fayda var.

Heiter
Heiter

115202

Kedi sahibi bir tanıdığınız varsa, annenizin kediler ile ilgili korkusunu (korkan bir insana bunu yapmak da ne kadar doğru olur bilmiyorum ama) onun evinde sınayabilir mesela. Gerçi her kedi farklıdır ama aklıma bu geldi.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Annene kedi sahiplenceğini aslan almayacağını anlat. büyütmesinler bu kadar ya saygıda duymuyorum böyle saçma şeylere

canım benim benim annem de korkuyor ama evimiz bahçeli o yüzden hallediyoruz ama bir de şu var. Annem araştırmıştı bunların terapileri varmış seanslarla birlikte 1000 lira mı neymiş

feyaz0
feyaz0

103200

@savaskandefne19 çok teşekkür ederim.

Veranifer
Veranifer

11594

Su an tamamen bizim sorunuzumu anlatmissin bence sahiplenecegin kediye gore degisir annem yillardir kedilerden korkar sokakta karsisina ciksa yolunu degistirir o derece kopek sahiplenmeye calistik ancak bulamadik annemde yavru bir kedi sahiplenmemize izin verdi ama kesinlikle yavru buyuklerden cok korkuyorum diye uyardi biz kedi evine hittigimizde 3 yasinda sisko mj sisko can mi can kutup umu sahiplendik ilk eve geldigimizde cok kizdi kustu evde kavgalar vardi istemiyorum diye ancak kutup cok sakin sevecen bir kedi oldugu icin kendini sevdirdi yaklasik bir aydi evimizde ve annem artik cok dokunmasada kucagin bile alabiliyor tavsiyem kedinin kisiligini bilmeden sahiplenmemeniz

feyaz0
feyaz0

103200

@Veranifer çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

feyaz0
feyaz0

103200

@Heiter çok teşekkürler öncelikle, bizim ailemizde kimsenin kediye alerjisi yok. Bende bu yüzden sahiplenmek istiyorum zaten. Ailemizdeki herkeste kedi istiyor sadece annem korktuğu için istemiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 627 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR