Kedim Neden Böyle Davranıyor ?

Melllyy
Melllyy

166 Puan

Arkadaşlar ben birkaç hafta önce sokaktan british cinsi bir kedi aldım çok miyavlıyordu sokak hayvanları da dövüyordu çip kontrol yaptırdım yoktu aşılarının hepsini yaptırıp evime aldım ama nerdeyse 1 bucuk hafta oluyor ve enerjisi hiç yok halsiz ve sürekli uyuyor ama gerçekten günün her saati uyuyor ve oyun oynamayı da sevmiyor anladığım kadarıyla hiç oynamıyor ve hiç miyavlamıyor mamasını da en kalitelisinden alıyorum sizce neden böyle olabilir bazenleri yanına gidince de kaçıyor 🤔

2 CEVAP

seciltmr
seciltmr

983

Veterinere götürüp tahlil yaptırın bence benzer durumda olan bi kedim enfeksiyon kapmıştı antibiyotik tedavisi görmesi gerekmişti. Hasta olabilir içinizin rahat etmesi için en iyisi muayene ve tahlil yaptırmak.

Jayfeather
Jayfeather

717

Merhaba, sokakta yaşamak kediler için çok zor. Evinize çok yakın zamanlarda almışsınız. Hayatında ilk defa rahat ve sakin bir ortamda besleniyor ve uyuyor olmalı. Kedinize biraz zaman verin derim. Eğer yemesinde ve içmesinde, tuvaletinde herhangi bir problem yoksa bir süre sonra enerjisini toparlayacaktır. Toparlamazsa enerji takviyesi olarak hekiminize danışabilirsiniz. Genelde multivitamin takviyeleri veriliyor. Her kedi bir miktar oyuncudur yeter ki herhangi bir sağlık problemi olmasın. Yemesi, içmesi ve tuvaleti asıl dikkat edilmesi gereken şeyler. Bunlar normal seyrindeyse endişe etmeyin ve kedinizi yormayın, yuvasının keyfini çıkarsın. Kendini sevdirme konusunda da ona biraz zaman tanımalısınız. Aranızda karşılıklı güven bağı oluşmalı. Sabırlı olmanızı ve kedinizin rutinlerini gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 88 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR