İyi Akşamlar, 3 Tane Yavru Kedi Aldım 1 Aylıklar Ama Biberonla Beslenmiyorlar.

suleren
suleren

13542 Puan

Maalesef annelerine köpek saldırdı, veterinerde şu an ama durumu çok kritik. Yavrulara da biz bakıyoruz ancak yavrular 1 kere veteriner gliserin verdikten sonra kakalarını yaptılar, ıslak pamukla ovalamama rağmen hala yapmadılar. Biberonla beslenmiyorlar, çok az yaş mama yiyorlar zorla biraz da zeytinyağı katıyoruz veterinerin tavsiyesiyle. Şırıngayla kedi süt tozuyla 3-4 ml içirebildim. İlk defa bu kadar küçük kedilere bakıyorum, yardımınıza çok ihtiyacım var.


3 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba bu kediler 1 aylıktan daha büyük görünüyorlar kulakları baya büyümüş çünkü. yaş mama vermeyi deneyebilirsiniz. kaka yaptırmak için de youtubeda cherie kanalında constipated kitten help the triangle method isimli videoyu izleyerek yaptırmaya çalışabilirsiniz. şırınga yerine biberon alırsanız kendileri emerek daha çok içebilirler

suleren
suleren

13542

Biberonla içmiyorlar:(( çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, hemen deneyeceğim.

suleren
suleren

13542

Benzer durumu yaşayanlar için yardımcı olmak adına yazmak istedim, ertesi gün bebişler bayağı bir toparlandı. Tuvaletlerini kendileri yapmaya başladılar, muhtemelen stresli ve yorgunlardı. Veterinerin tavsiye ettiği bağışıklık güçlendiriciyi veriyoruz, yaş mamaya biraz zeytin yağı kattık. İlk geldiklerinde zorla yediriyordum ama ertesi gün kendileri kaptan yemeye başladılar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 151 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.260 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR